Регистрация

Сезонът на майнинга започна с пълна сила! Вземи Kaspa KS3M асик сега на най-добрата цена в България

Сезонът на майнинга започна с пълна сила! Вземи Kaspa KS3M асик сега на най-добрата цена в България

Здравейте, приятели!

Днес отваряме нова страница в Altcoins.bg. Упорито разрастваме услугите и сферите си на влияние, като вече сме официално и дистрибутор на майнинг оборудване. 

И докато всички ще кажат, че това отдавна е приключило и сме закъснели с няколко годинки, моля, прочетете редовете по-надолу, за да видите, че не сме и просто се включваме в момента на рестарта на този бизнес, за да дадем малко по-професионално изражение и на тази ниша.

 

А за края на този бизнес как ви се струва доходност от $80-$100 на ден с една машина? Да, привлекателно! Прочетете надолу, за да видите и защо това не е краткосрочна схемичка според нас.

 

Нека сложим край на измамите в интернет с копачки и опитите за спекулация.

 

Ние от Altcoins.bg вече имаме официален партньор в Китай, чрез който получаваме нашето оборудване директно от завода на производителя. Това ни гарантира супер срокове на доставка и много добри цени.

 

ДОХОДНОСТ:

 

Както може да видите от снимката по-долу, това е актуалната доходност от Каспа към момента на писане на тази статия след приспадане на разхода за ток.

 

 

 

$71.71/ден след всички разходи си е прилично за "умряла схема" :)

 

Какво ще копаем?

Ако сте обърнали внимание на снимката в статията, ще копаем KASPA. Какво е това и защо точно това? 

 

Kaspa е повече от просто криптовалута. Това е иновативно Layer-1 решение, което предлага безпроблемна платформа за незабавно потвърждение на транзакции. За разлика от традиционните блокчейн решения, Kaspa използва иновативния протокол GHOSTDAG, консенсусен механизъм Proof-of-Work (PoW), който позволява на паралелните блокове да съществуват съвместно в хармония. Този уникален подход отличава Kaspa от своите конкуренти, тъй като предлага високи нива на честота на създаване на блокове, без да компрометира сигурността. Йонатан Сомполински, пионерският ум зад Kaspa, създава блокчейн платформа, която се придържа към принципите на Консенсуса Накамото, като по този начин остава верен на основните ценности на биткойн.

 

Защо точно KASPA?

Това е логичен въпрос, като се има предвид, че копането отдавна "умря". Да, но не е точно така. Беше умряло. Откакто съществува Kaspa, копането започва да се събужда и големите играчи тихичко навлизат отново в тази ниша. Майнинг центровете започват да се пълнят отново с копачки, само че все още много малко хора знаят за това. Пак, казваме... $80-$100 на ден от една машина за "умрял" бизнес е доста добре :)

Избрахме да започнем нашето приключение в майнинга (официалното) с Kaspa, защото вярваме, че момента е подходящ. Всички големи майнинг фирми спряха дейност и се създаде един вакуум на пазара при започващо търсене. Ние винаги сме били много близо до копачите и сме се съветвали с тях кога е момента за купуване и кога за продажба на оборудване (както и те с нас кога да държат валутите и кога да освобождават). Сега определено трябва да се купуват машини!

И то за Каспа! Каспа не е просто поредната валутка еднодневка, дошла отникъде, която ще се чува из интернет в продължение на 1-2 месеца и после ще отиде в небитието. Каспа, с технологията, която предлага, е тук, за да остане. Тя ще промени блокчейн проектите занапред така, както биткойн промени парите при създаването си.

Разбира се, това е наше лично мнение.

Плюсът на Каспа е това, че официално копането с асици е започнало преди 2-3 месеца, т.е. не всички големи играчи са влезли в играта и има още доста възможности за печалба и то в дългосрочен план.

 

Какво е нашето предложение?

След като ви обяснихме защо майнингът не е умрял и защо Каспа, нека кажем и какво правим ние. С нашите партньори внасяме официално KAS KS3M 6th/s асици. Има два варианта за поръчка:

- Поръчка на налична машина ВЕДНАГА. 

В този вариант може да вземете един от наличните ни в момента асици. Да, когато ние предлагаме нещо, вече го имаме! Затова казахме да направим този бизнес малко по-сериозен. Който не вярва, нека заповяда в офиса ни.

Цена на налична машина: 25500 лв.


- Поръчка на асик с доставка;

Може да изберете и да си поръчате асик, който да ви доставим по поръчка. Тук цената е по-ниска, защото има около 10 дни срок на доставка. При поръчка се подписва договор, давате 20% капаро и при получаване на машината, се заплаща останалата част от стойността.

Цена на машина с доставка: 22500 лв.



БОНУС ОТ ALTCOINS:

Бонусите от нас са няколко, но само те дават повече стойност, отколкото всеки друг доставчик може да предложи.


- Безплатна доставка на машината, обучение да работите с нея, инсталация;

- Безплатен Tangem Wallet с три карти, в който да съхранявате изкопаната Kaspa;

- Преференциален курс при обмяна на Каспа;

Като при всичко това и през цялото си крипто приключение може да се възползвате от целия ни ноу-хау за всяка част от бизнеса с криптовалути. Ако искате да сте от първите в новия бул рън, това е начинът.

 

Въпреки че все още повечето от най-големите борси не предлагат Kaspa, ние ще ви осигурим вариант за бърза и лесна обмяна на изкопаното количество Kaspa при най-добри условия. Това го считайте като плюс, че сме рано, защото листването навсякъде е неизбежно. Знаете какво ще стане с цената тогава :)

Както виждате, целта на нашите услуги е да решим реални проблеми на хората и да направим връзката между традиционните финанси и криптовалутите. С майнинг отдела ни ще се опитаме да решим реалния проблем с получаването на (почти) пасивен доход. 


Ако сме ви заинтригували, не се колебайте да ни потърсите! Насреща сме при всякакви въпроси относно майнърите, начин на работа, доставка, инсталация и т.н.,

 

С удоволствие ще разясним и отворим за вас тази врата!



Можем да доставим всички видове майнъри за Каспа, но сме избрали този (въпреки цената му), защото е най-добър в съотношение качество-цена, а това е нещото, което ние ценим адски много! Да предлагаме най-доброто, а не най-евтиното!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога