Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 21.04

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 21.04

Добро утро! Очакваш Великден? Е той вече е в Altcoins.bg! Събери крипто яйцата сега с нашата великденска промоция!

Доминация на Биткойн: 41.19%

 Цена на Биткойн: $41 550

Обем търговия за последните 24 часа = $91 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 27 Fear

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 1.92T -0.32%
Пазарна Капитализация на Биткойн 790B 0.57%
Пазарна Капитализация на Етериум 371B -0.38%
Пазарна Капитализация на DeFi 141B 15.00%

Крипто игрите събират $2.5 млрд за Q1

Хайпът в крипто игрите е ръка за ръка със спекулациите за метавърс. Нишата обаче здраво се разраства, особено според последното проучване на DappRadar.

Според данни $2.5 млрд са били наляти в сектора само за първите три месеца от годината. Голямото число може да стане още по-голямо, като разработчиците очакват $10 млрд до края на 2022. 

Сравнено с предходната година, нишата се е превърнала в главен фактор за цялата крипто индустрия. За всички 12 месеца на 2021 крипто игрите са събрали общо $4 млрд инвестиции. 

За предходния месец блокчейн игрите са регистрирали 1.22 млн активни уникални портфейла. Репортът също казва, че активността се е повишила с 2000% спрямо Q1 на миналата година. 

Въпреки спада на интереса в NFT, в момента пазарът се подготвя за нов възход, придружен от набиране на капитал и изграждане на нови проекти. 

 

ApeCoin достига рекорд след слухове за метавърс земя 

Вчера ApeCoin (APE), Етериум токена на NFT колекцията Bored Ape Yacht Club (BAYC) достигна цена от $17. Въпреки това в момента на писане цената стои на $14.86. 

Една от причините за ръста може би е, че токенът бе листнат на Gemini Earn, но по-важен със сигурност е слухът за метавърс земя на проекта. 

Според вътрешна информация компанията зад BAYC, Yuga Labs, се подготвя да продава мета земя със стартираща цена от 600 APE токена. 

Запознатият с въпроса също казва, че проектът на име Otherside ще даде и безплатни токени на притежателите на творби на BAYC и Mutant Ape Yacht Club.

 

Правителството на САЩ санкционира руски Биткойн миньори

Правителството на САЩ е санкционирано руски Биткойн миньори. Звеното по контрол на чужди активи към Treasury е добавило московската компания ButRiver в Списък на специално определени държави. 

Десет от дъщерните компании на ButRiver AG също са били добавени в листата. 

Това е прецедент в историята - Treasury да санкционира компания за крипто добив. Санкциите са насочени срещу Владимир Путин и Русия, поради инвазията в Украйна. 

Според Treasury: “като управляват огромни сървърни ферми, които продават капацитет за добив на виртуална валута в международен план, тези компании помагат на Русия да монетизира своите ресурси.”

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога