Регистрация

Важно съобщение: Информация за преводите на 6-ти септември 2024

Важно съобщение: Информация за преводите на 6-ти септември 2024

Здравейте, приятели!

Искаме да ви напомним, че утре, 6-ти септември 2024, е почивен ден в България, което може да доведе до някои забавяния при обработката на преводите при покупка и продажба на крипто.

 

Покупка на крипто:

Преводи в лева или SEPA преводи от българска банка: Поради почивния ден за банките, ако направите превод в лева или SEPA превод от българска банка, ще получим плащането Ви в понеделник, следователно тогава ще се изпълни и поръчката Ви. 

Каси на Easypay и Cashterminal: Касите на Easypay и Cashterminal продължават да работят стандартно. Все пак, проверете работното време на обектите, където се намират кеш терминалите, както и дежурните обекти на Easypay.

Преводи от чуждестранни сметки: Ако правите SEPA превод от чуждестранна сметка към нашата SEPA сметка, няма да има забавяния, тъй като почивният ден е валиден само за България. Преводът ви ще бъде обработен в рамките на същия ден.

 

Продажба на крипто:

Преводи в лева или SEPA преводи към българска банка: При продажба на криптовалута и изискване за превод на сумата в лева или SEPA превод към българска банка, средствата ще бъдат налични в понеделник поради почивния ден за банките. Поръчката от наша страна ще бъде фиксирана и завършена своевременно, плащането наредено, но ще го видите в сметката си в понеделник.

Преводи към чуждестранни сметки: Преводите към чуждестранни сметки няма да бъдат засегнати и ще се обработят в рамките на деня.

Както казахме по-горе, касите на Easypay и Cashterminal продължават да работят стандартно и плащанията към тях ще минават нормално.

 

Обмяна крипто-крипто:

Крипто-крипто обмяната, депозити, тегления и т.н. остава незасегната, тъй като за разлика от банките, нашата система работи автоматизирано 24/7/365!

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

 

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога