Регистрация

Защо да изберете Altcoins.bg?

Защо да изберете Altcoins.bg?

Здравейте, приятели!

Надявам се да се справяте добре с изключително интересния крипто пазар напоследък. От Коледа насам е един неспирен, почти 24-часов екшън и все не ни остава време да напишем тази статия. Повечето от вас вече знаят отговорите на този въпрос, защото вече са наши клиенти, за което безкрайно благодарим!

С повишаването на цените обаче има все повече нови хора, които тепърва се запознават с криптовалутите и начините на търговия. Те попадат при нас и започват да си задават много важни въпроси, които колкото и да сме надживели и минали на следващ етап, заслужават своя отговор. Част от тях са дали е сигурно да търгуват при нас, как са защитени личните им данни, колко е сигурно да ни изпратят пари, или крипто, каква е гаранцията, че ще си получат парите и т.н. Какво ни различава от другите брокери и защо да търгуват през нас, а не през друг посредник или международна борса....

Престижът, който сме си изградили през годините, както и коментарите и препоръките за нас от доволни клиенти, отговаря на 99% от тези въпроси, но все пак ще отделим време да ги разгледаме.

Сигурно ли e да се търгува в Altcoins.bg, може ли да си изтеглите коините оттук, каква е гаранцията, че ще получите плащане от нас?

Altcoins.bg е на пазара от 2017 г. и за този период се изгради като лидер в търговията с криптовалути в България. Самият факт, че постоянно се развиваме, изградихме изцяло нова платформа, постоянно добавяме нови възможности към нея, нови валути за търговия, нови методи за плащане и т.н. е показателен за пътя, по който вървим и нашата цел.

Затова да, сигурно е да се търгува при нас! Вашите лични данни, както и всяка информация, която подавате в платформата, се криптира, така че да не може да попадне в чужди ръце. Може да погледнете катинарчето в горния ляв ъгъл на браузъра. SSL сертификатът ни е от Cloudflare, ако това ви говори нещо :) Освен това, личните данни от верификациите се съхраняват отделно от цялата друга информация на платформата в криптиран вид. Така че от нас няма да се появи повече информация за вас спрямо тази, която вече е достъпна онлайн... 

Ние сме онлайн чейндж бюро за крипто валути, което означава, че ние не държим вашите средства при нас! Ние извършваме услуга по обмен на вашите левове в избрана криптовалута и я изпращаме по портфейла, който сте посочили във вашата поръчка. Както и обръщаме вашите криптовалути в левове и заплащаме по метода, който сте задали във вашата поръчка.

Защо Altcoins.bg да заплати поръчката ми?

На платформата може да видите данните на нашата фирма, собственика, адреси, телефони, имейли, данните от регистрацията ни в НАП като търговец на криптовалути. Може да прецените и какво ни струва изработката на тази платформа, постоянните ъпдейти по нея, обслужването на всички поръчки. Това ще ви отговори на въпроса дали за нас е интересно да не ви платим някоя поръчка, без значение от сумата... 500, 1000, 5000 лв. или 500,000 лв.

За нас вашата препоръка е по-ценна от стойността на вашата поръчка, защото всяка положителна препоръка може да ни доведе нов клиент, той след себе си друг и т.н.  Затова буквално никоя сума не може да ни накара да променим отношението си към нашите клиенти. Нас ни има заради тях и това е и причината, за да се развиваме ден след ден!

Защо точно Altcoins.bg?!

Ние сме единствената българска платформа, която предлага разнообразие от 18 криптовалути, с които може да търгувате директно. 

Покриваме най-известните платежни методи в България, така че да може за вас да е изключително лесно да купите криптовалута или да си получите плащането от нас буквално на всеки ъгъл.

Регистрацията, верификацията и търговията при нас е направена изключително лесно и интуитивно, така че и човек без особени познания в света на криптовалутите да може да се справи.

Поддържаме висока ликвидност и можем във всеки един момент да завършим поръчка на всякаква стойност. Стандартно поръчките в платформата са между 100 и 30,000 лв. Ако желаете по-голяма сума, свържете се с нас или просто пуснете следваща поръчка.

Имате гарантиран и бърз съпорт! Имаме телефон за връзка на сайта, в лайф чата и по имейл също може да ни задавате всякакви въпроси и да получите отговор до минути.

Имате ли постоянно наличност от всички валути?

Ние държим средства в евро в борсата, затова във всеки един момент купуваме за вас желаната валута и количество, независимо от цената или сумата на поръчката.

И тук идва един от най-важните въпроси...

Защо Altcoins.bg, а не някоя международна борса?!

По принцип темата е доста дълга, но ще опитаме да я представим максимално сбито. Не е правилно да приемате опциите като или едното, или другото. Може да използвате и двете опции. Ако искате да бъдете по-активни в света на криптовалутите и да се възползвате от възможностите, които той предлага, е хубаво да имате акаунт в някоя международна борса. Само че там всичко е на английски, верификацията също, някои от документите, които изискват, са на английски, не признават някои от сметките за комунални услуги, които може да предоставите, затова там верификацията ви ще стане доста по-трудно, отколкото при нас. Софтуерът на борсите е доста по-сложен, има доста видове поръчки и за начинаещ в началото би било трудно.

Най-малкото ние сме българи и всички документи, които изискваме, са на български. Съпортът ни е на български и всичко протича много по-лесно и гладко. Това не означава да забравите борсите, защото там е по-трудно. Ако искате да търгувате активно, е задължително да имате акаунт!

Само че депозита и тегленето на пари от международните борси са изключително трудни. Българските банки блокират всички опции за депозит и теглене от тях, за да ви предпазят от възможностите, които може да намерите там.

Покупката на криптовалути с дебитна/кредитна карта пък ще ви струва средно 4-5%, което е повече от нашата комисионна, а и с карта не може да работите с големи суми.

Тук идва Altcoins.bg.

Депозитът и тегленето от и към нас са възможни през методите, които сме описали вече на платформата, дори банков превод.

Така че може да използвате Altcoins.bg като хъб, който да разпределя плащанията между вас и международните борси. Използвайте ни на вход или изход от крипто, за да си гарантирате, че безпроблемно ще изпратите и получите средствата си.

Дори да намерите някоя банка, която да одобри трансфера ви до международната борса, то той ще отнеме поне 24 часа, понякога и повече. Почти задължително ще минете през една или няколко финтех платформи, което още повече ще забави вашия превод. За такъв период от време цената на биткойн или някоя друга валута, която сте решили да си купите на изгодна цена, вече може да се е променила с 20-30, дори 40%. Към нас банковите трансфери стават за няколко часа, а има методи като Кеш Терминал и Изипей, през които стават буквално в рамките на няколко минути. Така може да фиксирате цената, която желаете, а не да се надявате, че парите ви ще стигнат навреме в борсата, за да не изпуснете някоя възможност.

По същия начин става при теглене от крипто. Ако искате да изтеглите по-голяма сума, неведнъж българските банки са връщали преводи от международните крипто борси, затварят сметки и т.н.. Тук обаче отново идва нашето място. Когато изпратите криптото на нас и ние ви го обменим в лева, получавате сумата без проблеми!

Ако пък искате да си купите някоя криптовалута за инвестиция и искате да стане бързо, лесно и удобно, без да се чудите как да направите превод към борсите, да търсите международни платежни институции, през които да минат парите ви, да се учите на борсова търговия, отново ние сме вашите хора.

През Altcoins.bg ще си спестите всички проблеми с трансферите до тях, по-тежката верификация, както и трудностите, докато свикнете с работата на международната борса.

Да, разбира се, вземаме малка комисионна за нашите услуги, но удобството, което имате и проблемите, които си спестявате, са много, много повече!

Затова, не се чудете дали да изберете Altcoins.bg или международна борса! Използвайте и двете! 

На вход и изход от крипто винаги е по-лесно, бързо и безпроблемно и сигурно да използвате нас! Само че ако искате да търгувате активно, да шортите пазара, да използвате левъридж, фючърси, liquidity swap и т.н., задължително трябва да имате акаунт и в някоя борса!

Всички сме чували, че в България, за да ти се случат нещата, трябва да имаш човек! Ако това наистина е така, то за криптовалути ние сме вашите хора!

Успех на всички и до много нули в цените ;)

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога