Регистрация

Как да захраня акаунта си в борсата?

След като вече сте се запознали с криптовалутите, може да искате да търгувате по-активно. Неведнъж сме казвали, дори в статията "Защо да изберем Altcoins.bg", че мястото за такива неща е по големите борси. Ето обаче как може бързо и лесно да заредите акаунта си в някоя борса с помощта на Altcoins.bg.

За целта на примера ще използваме акаунт в Бинанс и валутата USDT. Използваме точно тази валута, тъй като е стейбълкоин и с нея си гарантирате, че няма да имате загуба на стойност от момента на поръчката до получаването на коините в борсата.

Първата стъпка е да се логнете в акаунта си Бинанс, Кракен, Коинбейз, Битфинекс и т.н.

След това кликвате на Wallet / Fiat and Spot, както е показано на снимката по-долу:

Ще се отвори прозорец с обща информация за вашите баланси в борсата. В полето Search coin name пишете USDT.

След като ви излезе този надпис, в дясната страна ще видите възможните операции с тази валута. Избирате Deposit.

Ще се отвори нов прозорец, в който ще видите баланса си от тази валута, както и депозит адреса, с който може да захраните акаунта си.

Забележете, че задължително трябва да изберете мрежа ERC-20 (Ethereum).

Кликвате на бутона за копиране на адреса, после влизате на Altcoins.bg и правите поръчка за покупка на сътоветната валута. Попълнената поръчка трябва да изглежда по следния начин:

Въвеждате сума на покупка, предпочитан метод на плащане, а в полето "Вашият крипто адрес" слагате копирания от Бинанс депозит адрес.

Така, когато заплатите вашата поръчка при нас, коините ще отидат директно в портфейла ви в борсата. Това е!

След като сте завършили поръчката при нас, може да се интересувате и как да я заплатите. Прочетете тук: Как да заплатя поръчката си за покупка на криптовалута в Altcoins.bg?

В някакъв етап ще искате и да си изтеглите парички от крипто за харчене... Ето как да стане това: Как да продам криптовалута с Altcoins.bg?

Някои от вас може да се запитат защо да захранват сметката си в борсата чрез нас... Отговорът е елементарен.

При нас има методи за плащане, чрез които съответните коини могат да бъдат в акаунта ви в рамките на минути. Освен това, ако решите да захраните акаунта си с малко по-голяма сума, всяка българска банка ще ви върне превода и няма да ви разреши да го направите. Така че ако сте решил да се занимавате по-сериозно с крипто, определено трябва да обмислите варианта за депозит и теглене през Altcoins.bg. 

Това е най-добрият вариант в момента да търгувате спокойно с крипто и да заобиколите безумните банове на банките... Успех!