Регистрация

Становището на Altcoins.bg по PR кампанията

Становището на Altcoins.bg по PR кампанията

Здравейте, приятели! 

Тъй като се озовахме в епицентъра на една интересна PR кампания, смятам, че е време да излезем на терена и да кажем тежката си дума относно въпроса, който вълнува цяла България в последно време.

Платено ли е видеото на Дани Петканов?

Наистина сме поласкани от интереса за „сеир“ и жълтини, но… НЕ, не е. Клиентите ни знаят много добре, че няма нужда да си плащаме за доволни клиенти. И затова много силно ни вълнува защо всички смятат, че в България трябва да си платиш, за да може някой, който е доволен от услугите ти, да го сподели, бил той и някой от известните хора / инфлуенсъри?!

 

Правим ли платени реклами?

Да, разбира се! Както всеки друг бизнес, който иска да се развива, търсим адекватни възможности за реклама, но последно като погледнах в моралния и етичен кодекс на хейтъра в социалните медии, това не е забранено.

 

Ще работим ли занапред с Дани?

Да, може да бъдете сигурни в това! Дори само заради хейта, който отнесе, ще спонсорираме негови видеа, за да го компенсираме за доброто, което се опита да направи като ни сподели като метод, който използва за своите инвестиции в крипто! Колкото повече хейт се изсипе по негов адрес, толкова повече платени видеа! Затова в коментарите под неговите видеа по темата, може да оставите какви теми ви интересуват и те ще бъдат подготвени с наша помощ. Като гледаме броя хейтърски коментари, ще има материал за няколко видеа :)

И все пак… нека за момент помислим, че е било платено… Това по някакъв начин променя ли фактите, а именно, че той ни използва за своите инвестиции и че сме може би единствения работещ вариант за депозит на по-сериозна сума от БГ към световните крипто борси?! Мм… скептичен съм!

 

Дани заблудил ли е някой да си изсипе спестяванията в крипто?

Смятам, че като homo sapiens, всеки от нас има глава на раменете си и сам носи отговорност за действията си или липсата на такива. Все пак аз няколко пъти чух как той казва, че е лаик в тази област и че криптото е много рискова инвестиция! Наистина никой не трябва да инвестира в криптовалути повече, отколкото може да си позволи да загуби! Това е ясно написано и в нашата платформа!

Криптовалутите са високо рискова инвестиция. Препоръчваме всеки бъдещ и настоящ инвеститор да се запознае и да следи последните новини и тенденции в развитието на този вид финансови инструменти. Търговията с криптовалути може да доведе до загуба на Вашата инвестиция.

Защо Дани показа портфейла си в Binance?!

Тук става много жълто просто… Ама нали е използвал Altcoins.bg, как така Binance? Просто си е поръчал от нас USDT, както правят много от вас, което е обърнал в бинанс за валутите, които видяхте в клипчето.

Ако сте пропуснали, Altcoins.bg беше първият български сайт, който въведе възможността да се търгува със стейбълкоини на платформата си!

 

И да, показва портфейла си в Бинанс, защото както много добре знаете, Altcoins.bg НЕ е уолет или борса и не съхранява пари или коини на клиенти. Така е най-добре и за нашата, и за вашата сигурност. Ние служим като мост, само ги обменяме и изпращаме по ваш портфейл, където и да е той!

 

Е нали е лаик, как се е сетил?!

Наистина ли вярвате, че като наш клиент, не бихме посъветвали който и да е какво да направи и че е нужно да се занимава от години, за да се досети сам за това? Дори сме го описали като метод в тази статия... 

 

Толкова ли е трудно да се депозира в крипто борса от България?!

ДА! Тук темата е дълга и зависи единствено от вашия профил в банката. След 06.12.2017 г. е почти невъзможно. Тези, които са по-отдавна в криптото, би трябвало да го знаят. В противен случай най-вероятно искат да ви манипулират. Който иска да намери доказателства, нека гледа видеото на Дани или разгледа ежедневните постове в крипто групите във фейсбук или специализираните форуми.

 

Накратко обаче истината е една:

Единични преводи за малки суми може и да са възможни за НЯКОИ потребители, дори не за всички, но няма как да бъдат сравнени с такъв за 40к… 

 

Едит от 14.04: От 12.04.2021 г. Бинанс имат нова банкова сметка в Литва, която може би ВСЕ ОЩЕ не е блокирана от банките ;) Така че изобщо не е голям успех, ако сте депозирали 100 лв. днес или когато и да е всъщност към тях от българска банка.

Altcoins.bg не задължава никой да използва нашите услуги, нито твърдим, че са единствените или най-евтините. Ние предлагаме услуга, която може да използвате, ако решите, че ви устройват условията. В такъв случай с удоволствие ще съдействаме.

Факт е обаче, че за по-сериозни суми от България няма по-бърз и сигурен вариант от нас.

Ако вече имате метод, по който да извършвате преводите си от и към крипто борсите и ви устройва за обемите, които генерирате, чудесно! Но не всички имат вашите нужди ;)

Ако някой все пак се интересува, ето и линк към Удостоверението, с което сме регистрирани и можем официално и легално да предлагаме на територията на България услуга по обмяна на виртуални валути срещу фиатни.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога