Altcoins.bg е собственост на Хайп Трейд ЕООД с МОЛ: Ростислав Тотев и ЕИК: BG204698586.

Нашата основна цел е да осигурим лесен и безпроблемен достъп на все повече хора до разрастващия се пазар на криптовалутите. За да постигнем това, сме добавили възможност за покупка и продажба на биткойн и едни от най-търгуваните алткойни по световните борси. По този начин всеки, който желае, ще има възможността с няколко клика да стане част от крипто-революцията.

Биткойн е най-известната и значима криптовалута. Безспорен факт е обаче, че дори на много по-ниска цена, някои от алткойните предлагат доста интересни функции, като например анонимни и непроследяеми плащания. С темпото, с което се развива крипто-индустрията в момента, никой не може да каже дали след някоя друга година някой от алткойните няма да заеме мястото на биткойн като "крал" и дори като цена...

Ние вярваме в развитието на криптовалутите и в това, че те ще предизвикат тотална промяна в начина ни на живот, както интернета и смартфоните. Нашата цел е да ускорим този процес като позволим на всеки да стане част от тази революция, но не само с покупката на биткойн, но и на алтернативите, които се борят да променят нашето ежедневие към по-добро.

Богат избор от криптовалути!

Предлагаме Ви възможност за директна търговия с 10+ криптовалути!

Бързо, лесно и удобно!

Само с няколко клика можете да закупите или продадете желаната криптовалута

Често задавани Въпроси

Научете всичко за нас и начина ни на работа