Регистрация

От къде да купя криптовалута в България през 2022? Защо от Altcoins.bg?

От къде да купя криптовалута в България през 2022? Защо от Altcoins.bg?

Едни от основните въпроси, които си задава всеки, който се интересува от крипто, са:

- От къде да купя криптовалути в България?

 

- Къде да продам криптовалути в България?



- Защо да използвам Altcoins.bg, а не някоя голяма международна борса?



- Сигурно ли е да използвам Altcoins.bg?

 

Имаме още една специална статия, която отговаря на тези въпроси още през януари миналата година. Там сме описали надълго и нашироко отговорите на тези и още други въпроси. Който се интересува, може да я прочете тук:

Altcoins.bg сме вашите хора за крипто. Ето защо!

 

Днес ще се опитаме да обновим информацията спрямо новите ни услуги и доста по-сбито да отговорим на най-важните неща от перспективата на 2022 г.

 

От къде да купя криптовалути в България?

За покупка и продажба на криптовалути в България, а и не само, трябва да се доверите на правилния партньор. Ние от Altcoins.bg твърдим, че сме правилният партньор за крипто в България.

Платформата ни е създадена през 2017 г. и за времето досега се утвърди като едно от основните и любими места за обмяна на криптовалута в България. Основните причини са няколко:

 

- Услуга, създадена специално за България

 

- Бърз съпорт на български

 

- Методи на плащане, съобразени с българския пазар

 

- Прозрачна услуга, без скрити такси

 

- Напълно лицензирана платформа, отговаряща на всички нормативни и изисквания за сигурност

 

- Мигновена покупка с дебитна карта

 

- Банкови преводи, осигуряващи сигурност при големи суми

 

- Високи лимити на единична поръчка - до 30,000 лв.

 

- Лесна за употреба платформа, насочена към удобството на клиента.


- Криптиране на цялата информация и база данни на сайта за оптимална сигурност на средствата и личните данни на нашите клиенти.

 


Защо Altcoins.bg, а не някоя международна борса?!

 

Винаги сме казвали, че не трябва да избирате едното или другото, а трябва умело да използвате моментите и най-добрите страни на всяка от услугите. Международните борси ви дават свободата денонощно да търгувате, да стейквате, да обменяте криптовалутите си в други, да използвате левъридж.

Но ако вашият път в крипто е да инвестирате и не толкова да трейдвате активно, то Altcoins.bg ще ви свърши същата, ако не и по-добра работа. През нас покупката и продажбата крипто са като детска игра, за разлика от борсите, където в повечето случаи банките ограничават преводите за по-големи, дори не толкова големи суми. Altcoins.bg е най-добрият метод в България за вход и изход към фиатни валути!

Ако имате амбиция да се развивате в крипто, обмислете да си създадете БЕЗПЛАТЕН акаунт в Altcoins.bg, защото ще ви е от полза!

Основните причини са:

- бърза верификация дори на корпоративни клиенти

- бърз съпорт на български

- специално пригодени към условията в България платежни методи

- бърз и безпроблемен вход и изход от крипто

- голяма ликвидност

- много допълнителни услуги (крипто счетоводство, данъчни консултации, приемане на плащане през крипто във вашия физически или онлайн магазин. Предстои представянето на още доста...)

 

Защо да използвам Altcoins.bg, ако съм копач?

Освен очевидното, че ви даваме лесен метод, по който да купите, ние ви осигуряваме и лесен метод, по който да продадете криптовалути. Ежемесечните разходи, например за ток, трябва да се плащат. Затова не можете да си позволите да си правите експерименти дали банката ще ви спре превода от борсата или не. При нас такава възможност няма! Ние сме регистрирани в България, работим законно, официално, спрямо всички изисквания на регулаторите и преводи от и към нас не се спират.

 

Защо да използвам Altcoins.bg, ако съм трейдър?


Малко по-рано казахме, че за трейдърите е добър вариант да правят ежедневните си сделки на големите международни борси. Но това не означава, че те нямат нужда от услугата на Altcoins.bg. В някои ситуации имате пари в брой и искате бързо да купите криптовалути, за да се възползвате от волатилността на пазара. Най-бързият начин е през нас! В други случаи искате да изтеглите част от печалбите си от криптовалути към кеш или по банковата сметка, отново най-бързият и сигурен метод затова е Altcoins.bg!

 

Защо да използвам Altcoins.bg, ако съм нов в криптовалутите?

 

Нашата платформа е направена с мисъл за клиента, т.е. да ви е възможно най-лесно. Всяка поръчка, независимо дали за покупка или продажба на криптовалута, става с няколко кликвания на мишката. Платформата работи денонощно и ви дава достъп до едни от най-интересните криптовалути в момента. По международните борси верификацията е на английски, изискват документи на латиница, съпорта поради огромния обем от клиенти е доста бавен, интерфейса е по-сложен заради многото възможности. Всичко това би объркало всеки начинаещ. Казваме го от личен опит, защото и ние сме били така и това е причината да създадем Altcoins.bg точно по този начин. Затова смятаме, че най-добрата опция за старт отново е през нас!

 

Защо да използвам Altcoins.bg, ако вече съм напреднал?

 

Ако вече сте напреднал в света на криптовалутите, то вие имате други нужди. Вие работите с по-големи суми за депозити и тегления, интересуват ви възможностите какво може да направите с криптото, което имате. Чудите се как да купите дом за семейството си в крипто, нов автомобил, мечтаната почивка и т.н. За вас Altcoins.bg също прави нещата супер лесни. Поради факта, че ние сме регистрирани в България и имаме разрешение да извършваме дейност по обмяна на криптовалути, вашите преводи през нас гарантирано ще се изпълнят. Така ще си спестите много време, нерви и несигурност, а ще можете да ги инвестирате в по-приятни неща - свободно време със семейството или да управлявате още по-добре вашето крипто портфолио.

За вас ние премахваме несигурността от крипто уравнението, за да може да сте сигурни, че винаги ще може да обмените криптото си в по-добър живот сега!

 

Защо да използвам Altcoins.bg, ако съм бизнес?

 

Имаме специална статия по темата, като може да я прочетете тук.

 

Крипто услуги от Altcoins.bg за бизнес клиенти

 

В най-общи линии верификацията на бизнес клиенти в големите международни борси е доста трудна. Изискват се страшно много документи, всичко да е преведено на английски, нотариално заверено, с апостил. Освен това подготовката им отнема страшно много време, нерви и средства и не винаги резултатът е положителен.

При нас, тъй като работим по българското законодателство, изискваме съвсем различни документи, които отнемат буквално 10мин да се попълнят. Затова одобряването на профила при нас е много по-бързо и лесно, отколкото там.

И това е само началото. За всяка ваша транзакция ние издаваме фактура, което пък улеснява вашето счетоводство. Може да си направите извадка на всички транзакции за месеца, фактурите и да ги предоставите на счетоводството за обработка. 

 

Както вече казахме, нашата основна цел е да направим покупката и продажбата на криптовалути лесни за абсолютно всеки в България, независимо от амбициите му.

 

Освен всичко, изброено дотук, при нас вие получавате валутите си на свой портфейл! За разлика от повечето брокери, включително Револют, при които вие получавате CFD (договор за разлика) върху криптовалутите, в Altcoins.bg вие получавате действително криптовалутата, която сте закупили! Това ви дава свободата да разполагате с парите си и да не зависите от никой, дори от нас. Ние само обменяваме вашите левове или крипто, не го съхраняваме при нас!

 

Not your keys, not your coins! Крипто е свобода, затова търсете платформите, които не ви отнемат свободата, а я връщат във вашите ръце!

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога