Регистрация
Кешбек и реферална програма.
Как да участваме ?
Поканете приятел и се включете в нашата бонус програма.
Покани приятел
  • Регистирай си акаунт
  • Верифицирай го
  • Изпрати персоналния си
    линк на приятели
  • Събери точки
    и ги изхарчи
Инструкции

Бонусната програма на Altcoins.bg е уникална по рода си, защото е съставена от две пера, които може да ви донесат допълнителен доход. С нея може да печелите както от своите собствени поръчки, така и от тези на вашите приятели. Събраните точки може да обмените за криптовалута по желание в платформата или да изхарчите за готини продукти в нашия Онлайн Магазин.

Ето какво трябва да направите, за да започнете още днес:

1. Регистрирайте си профил в Altcоins.bg

2. Верифицирайте се.

3. Вземете своя персонален линк и го разпространете.

4. Спечелете точки и ги изхарчете!

Ако пък сте от предвидливите, които вече имат верифициран профил при нас, поздравления! Вие сте две крачки напред и ще имате възможност първи да се възползвате от предложенията ни! Просто влезте в потребителския си панел в менюто Бонус Програма.

 

Програма Покани Приятел

Афилиейтната програма на Altcoins.bg е създадена за тези от вас, които са активни и постоянно навиват приятелите си колко е яко да се инвестира в криптовалути. Ние много добре знаем колко време отнема да обясниш на всеки какво е биткойн, къде и как да си създаде портфейл, да помагаш при всяка транзакция и т.н. Естествено много рядко някой ще ви заплати за тези услуги, затова ние сме тук. Altcoins.bg ще ви даде бонус за всеки клиент, който доведете при нас и за всяка негова поръчка, без ограничения! 

Освен че при нас е много по-приятно, лесно и удобно, ще имате възможност и да спечелите допълнителни пари без самите вие да трябва да инвестирате.

Ако пък имате блог, сайт за криптовалути, профили в социалните мрежи и т.н., съвсем спокойно вече може да монетаризирате трафика си и да започнете да печелите от това, което правите.

Специално за вас, освен линка, в потребителския си панел ще намерите и няколко готови банера с вашия линк, които директно може да споделяте.

 

Какво точно печеля?

За всеки регистриран потребител през ваш линк, и двамата печелите по 20 точки. За всяка поръчка, която вашите приятели генерират, печелите 0.2% под формата на точки в бонус акаунта си.

Бонус точките при регистрация се начисляват и на двамата, когато вашият приятел регистрира и верифицира акаунта си при нас. Бонуса от 0.2% за всяка поръчка ще получите веднага щом поръчката е със статус „завършена“.

 

Какви са тези точки?

Ние не сме финансова институция затова в профилите си не може да събирате директно фиатни пари. Точките са техен заместител и ще се обръщат в левове по определена формула. Тя е много проста... 10 точки = 1 лв.

Това означава, че за всеки клиент, който доведете при нас, директно получавате 20 точки ( 2 лв.) в бонус акаунта си. Поканете 50 приятели и ще имате 1000 точки (100 лв.) за харчете на платформата или в магазина ни без дори да смятаме тези от поръчките им.

Това е! Поканете приятели и ще спечелите от тяхната регистрация, а след това и от всяка тяхна транзакция!

 

А накрая всички точки може да изхарчите за още крипто, джаджи, хардуерни портфейли и т.н.

 

С Altcoins.bg е лесно... И винаги ще бъде!