Регистрация

Altcoins Pay POS

Altcoins Pay POS

Здравейте, приятели!

С голямо удоволствие и гордост ви съобщаваме, че след дългогодишни усилия и непрекъснати ъпдейти на нашия софтуер, най-накрая успяхме да достигнем целта, която си бяхме поставили – Altcoins Pay POS. Това не е просто поредната система за разплащания, а най-доброто решение за приемане на криптовалути в България, Европа, а защо не и в света!

 

Защо Altcoins Pay POS е уникална?

Altcoins Pay POS е единствената система, която поддържа плащания от абсолютно всеки крипто портфейл. В момента работи САМО с 10 криптовалути, но скоро ще можете да активирате всяка валута, която е налична в нашия дигитален портфейл, по ваше желание (към момента на писане на статията поддържаните валути са над 130). Това не е всичко – системата е напълно интегрирана с Binance Pay, което означава, че можете да използвате екосистемата на най-голямата крипто борса в света за вашите крипто разплащания, без да се налага да правите допълнителни интеграции, верификации и т.н.. Всичко, от което имате нужда, е вашият акаунт в Altcoins. Естествено, съществува и възможност за директни плащания чрез Altcoins Wallet.

 

Множество мрежи

Нашата система не само приема плащания в основните мрежи на всяка валута, но също така поддържа плащания в няколко от най-бързите и евтини мрежи за някои криптовалути. Това прави приемането на плащания лесно и бързо като детска игра. Освен това, сме активирали два стейбълкойна – USDT и USDC, които могат да служат за разплащане. Сетълментът на всяко плащане се извършва за броени секунди.

 

Altcoins Wallet и Altcoins Pay POS предоставят уникалната възможност за работа с USDT на 9 различни мрежи и USDC на цели 11 мрежи. Това ниво на автоматизация и интеграция е изключително и не е налично дори за някои от най-големите борси в света. За пореден път доказваме, че сме иноватори в крипто индустрията и предоставяме решения, които ще бъдат от полза за търговците по целия свят!

 

Автоматизация и гъвкавост

Едно от най-яките неща на Altcoins Pay POS е възможността да зададете какъв процент от полученото крипто да бъде автоматично продаденo и изпратенo към вашата банкова сметка във фиатна валута. Това е особено полезно за търговци, които искат да минимизират експозицията си към волатилността на криптовалутите и да се възползват максимално от маркетинга и другите предимства на крипто плащанията. За тези, които предпочитат да задържат част от криптовалутите, системата ще се погрижи автоматично за това. Всичко е направено така, че в момента на сетълмента криптовалутата да бъде продадена, а средствата да се озоват в банковата сметка – уникално и неповторимо иноваторско решение, което не се предлага никъде.

 

За кого е подходяща?

Altcoins Pay Pos може да се използва от всеки. От търговски обекти, през професионалисти със свободни професии до малки, средни и големи бизнеси. Гъвкавостта на приемане на плащания ви дава възможност да правите транзакции денонощно с клиенти от целия свят!

Ако искате да бъдете част от бъдещето на приемане на разплащания, бъдете сред първите!

 

Кой може да се възползва?

Услугата ще бъде отворена за абсолютно всеки клиент на Altcoins.bg. Единственото условие е да имате верифициран фирмен или личен профил при нас. След като се регистрирате оттук:


Регистрация в Altcoins

 

Пишете ни на имейл или в чата на живо, за да активираме Вашия профил за приемане на плащания. Това е!

 

Започнете сега, Безплатно е!

Използването на Altcoins Wallet и Altcoins Pay POS е изключително лесно. Просто регистрирайте фирмения си акаунт, верифицирайте го и ни уведомете, че искате да ви активираме търговския профил. Ние ще направим останалото и ще ви обясним всички стъпки за работа със системата. Всичко това е напълно БЕЗПЛАТНО – няма месечни такси, няма такси за транзакции, няма скрити условия, няма дребен шрифт! До 1 януари 2025 година всеки търговец може да използва услугата напълно безплатно, само с акаунта си в Altcoins.

Altcoins Pay POS е решението, което всеки търговец, стремящ се към иновации и удобство, трябва да има в България. Не пропускайте възможността да сте част от революцията в крипто разплащанията!

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога