Регистрация

Лайв хак: Банков превод и каса на Изипей в ЕДНО!

Лайв хак: Банков превод и каса на Изипей в ЕДНО!

ЕДИТ от 24.04.2023 г. След като вече не приемаме плащания по Ибан-а ни в Ипей, този лайф хак за съжаление не работи!

Здравейте, приятели!

Както може да прочетете от Често Задаваните Въпроси (ЧЗВ) на сайта ни, банковият превод е най-евтиният метод за плащане при покупка на криптовалути, но и най-бавният. Кеш Терминал (1.2% такса) и Изипей (3.6% такса) са почти мигновенни, но разходът за предоставяната от тях услуга е доста по-голям.

Затова днес ще ви представим един хак на системата, с който може да използвате бързината на плащане на каса на Изипей, комбинирана с предимствата на банковия превод.

Знаете, че нашата система е директно свързана със системите на Ипей и Изипей, но стандартното плащане по 10-цифрен код е скъпо удоволствие, особено за малко по-голяма сума. Така например при плащане с 10-цифрен код на база 1000 лв., ще платите 36 лв. такса. При сума от 2500 лв. разходът е 90 лв., а за 4500 лв. - 162 лв. Освен това има и ограничение - с 10-цифрен код може да се заплаща само на собствени каси на Изипей (при франчайз партньорите им не е възможно).

Скъпата услуга + ограничението по местоположение кара много хора да използват услугата на Кеш Терминал (1.2% такса). Там плащате много бързо, на приемлива такса, но изниква друг проблем. Голяма част от терминалите не приемат новите банкноти и системата им не отчита частични плащания.

Така, ако сте направили поръчка за 3000 лв. и имате точно 3000 лв. във вас, ако терминалът не приеме дори една банкнота или една стотинка, системата няма да отчете плащането като завършено. Ще трябва на друг терминал да доплатите оставащата сума и да им звъннете ръчно да обединят двете плащания. Тази процедура отнема техническо време, защото процесът е ръчен.

Методът на избегнете този проблем е да направите поръчка за покупка с Кеш Терминал за минимална сума - 100, 200 лв., за да може платформата ни да ви генерира код за заплащане. След като стигнете до самия терминал правите плащане за сумата, която сте преценил до максимум 4900 лв. Системата им преизчислява всяко надплащане и изпраща информация към нас. Така всяка поръчка, по която получим по-голяма от заявената сума, се преизчислява на момента.

Всичко това са всеизвестни неща, но голяма част от хората не си правят труда да прочетат нашите инструкции към поръчката, за да се предпазят от тях или да намерят лесно решението им. 

Не това обаче е темата на писане на днешната статия, а именно: "Как да използваме удобството за плащане на каса на Изипей, но да не даваме 3.6% такса".

Много е просто!

Правите поръчка за покупка през нашия сайт като изберете метод на плащане "Банков превод".

Да, не сме се объркали! След това отивате на всяка каса на Изипей и казвате, че желаете да направите банков превод към банковата сметка и фирмата, която получите от нас в поръчката си.

За услугата ще платите следните такси:

Сума 10-цифрен код банков превод
100 3.6 1.9
1000 36 5,64
2500 90 8,34
4500 162 13.12
4700 169.2 14.50

Както виждате, с този лесен "Хак на системата" ще използвате удобството, но таксата ще намалее до 10 пъти!

Ето и пълната таблица с таксите за плащане към нас по банков превод от каса на Изипей.

Не се притеснявайте, ако служителите Ви кажат, че преводът може да отнеме до 2-3 дни. Такива са им инструкциите. Плащането е вътрешно към тяхната система и се получава в рамките на минути от въвеждането му в тяхната система.

Не ги жалете, използвайте активно и този метод! Просто имайте предвид, че лимитът за плащане, както е видно в таблицата с таксите им, е 5,000 лв. на поръчка и 10,000 лв. на каса на ден! В зависимост от касата и това с какви оборотни средства разполага, не навсякъде може да ви свършат работа за цялата сума от 5,000 наведнъж.

Успех!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога