Регистрация

Празничното работно време на Altcoins.bg

Празничното работно време на Altcoins.bg

Скъпи Алткойнъри,

С настъпването на последните часове преди началото на най-очакваните празници за годината, от екипа на Altcoins.bg ви изпращаме топли пожелания за здраве, щастие и благоденствие. Нека тези празници бъдат изпълнени с радост и уют за вас и вашите любими хора.

По повод предстоящите празници, искаме да ви уведомим за следното:

Денонощен достъп до услугите ни: Въпреки празничните дни, нашият уебсайт е напълно автоматизиран и остава напълно достъпен за вас 24/7/365.

 

Работно време през празниците: Моля, имайте предвид, че работните дни през празничния период са 28 и 29 декември 2023 г. и 2 януари 2024 г. Нашият екип ще дежури и през почивните дни, но все пак може да отнеме малко повече време да ви отговорим, ако сме на маса :) И ние сме хора все пак.

 

Банкови трансакции и обмяна на валути:

- Банков превод - Банките не работят и не изпълняват междубанкови преводи по празниците, затова всички преводи след 14:30 ч. на 22.12 е възможно да бъдат получени до 14:30 ч. на 28.12. Това важи за вашите банкови преводи към нас, както и нашите преводи към Вас.

- Кеш Терминал - Терминалите работят с работното време на обектите, в които са поставени, така че се съобразете къде се намира терминалът, който искате да използвате. Като цяло голяма част от обектите работят и по време на празниците, така че не би трябвало да е проблем да закупите валута от голяма част от терминалите.

- Изипей - Изипей винаги имат дежурни каси и по празниците, така че покупката през тях и получаването на пари от поръчки за продажба ще продължи нормално. Все пак проверете работното време на най-близката до вас каса, за да не се разхождате излишно.

- Ипей - Ще продължите да получавате средства по сметките си в Ипей и картите на Изипей денонощно и по време на празниците! За жалост този метод засега не може да се използват за покупка на валута, а само за получаване на средства от продажба.

- Сетъл - Платформата обработва картови плащания, които са денонощни, така че с тях не би трябвало да има никаква почивка :) и ще можете да купувате криптовалути и през празничните дни.

- Binance P2P - и по време на празниците ще сме активни в p2p пазара в Binance, но с намалено работно време. 

- Крипто депозити и тегления - Те са напълно автоматизирани и ще продължат денонощната си работа, както досега.

- Altcoins Pay - Локациите, които използват PAY услугата ни, няма да усетят никаква промяна. Тя също е автоматизирана и работи 24/7/365.

 

Нека новата 2024 година ви донесе изобилие от възможности и благоприятни моменти! Благодарим ви за доверието и подкрепата през изминалата година и се надяваме да продължим да бъдем вашият надежден партньор в света на криптовалутите. Екипът на Altcoins.bg Ви пожелава Весели Празници!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога