Регистрация

BitBros Биткойн бар във Варна! Заповядайте на откриването

BitBros Биткойн бар във Варна! Заповядайте на откриването

Здравейте, приятели!

Имаме удоволствието да ви поканим на официалното откриване на BitBros крипто бара във Варна. То ще се проведе в събота, 10.02, от 18:00 ч. Всеки е Добре Дошъл!

Имайте предвид, че местата са безплатни, но ограничени, затова всеки, който желае да дойде на откриването, нека се запише веднага. Убедени сме, че местата ще свършат бързо, затова не губете време.

Ето и линк към събитието:

Официално откриване на Крипто бара във Варна

Варна има едно от най-големите крипто общества в България, но няма място, в което да можем да се събираме и да си говорим за крипто. Затова идеята на крипто бара ни хареса толкова много и решихме да я подкрепим.

Заедно с отварянето на бара, трябва да обявим, че и ние започваме серия събития, които ще се проведат там, така че следете социалните ни мрежи и бъдете готови :)

На откриването ще присъства част от нашия екип, а в официалната част ще участва и собственикът на Altcoins.bg. Ако искате да се видим, да се запознаем, да питате нещо лично, заповядайте през линка по-горе.

Собственик и основно действащо лице в бара е Кристиян Стоянов от Rolings Capital. За откриването ще ни уважи Влади Драмалиев от фондация Bithope. В бара ще започнем ежемесечни срещи Варна Крипто Мийтъп.

В случай, че местата за първото събитие са свършили, не се притеснявайте! В неделя също ще има събитие, очаквайте информация за него малко по-късно и бъдете бързи! :)

Това е голяма крачка за крипто обществото в България, защото това е първото такова място извън София, в което ще се провеждат крипто срещи и събития. Подкрепете ни в нашата кауза да помогнем на колкото се може повече хора да започнат да инвестират информирано в крипто. Нека заедно постигнем нещо голямо!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога