Регистрация

CoolWallet Pro: Портфейлът за Професионалисти

CoolWallet Pro: Портфейлът за Професионалисти

В Altcoins.bg винаги търсим начини да подобрим вашето крипто преживяване. Затова днес сме горди да ви представим CoolWallet Pro- Bluetooth хардуерен портфейл, създаден за професионалистите, които искат пълен контрол върху своите активи навсякъде и по всяко време.

 

Мобилност без Граници

Забравете за компромисите между удобство и сигурност. CoolWallet Pro предлага криптирана Bluetooth връзка за Android и iOS, позволявайки ви да управлявате активите си в движение и да разполагате с криптото си без затруднения.

 

Всичко за нужно, На Едно Място

Не пропускайте нито една възможност с опцията за покупка на крипто, Binance DEX, WalletConnect, вътрешен обмен на крипто и множество подобрени функции, които улесняват поддръжката на DeFi протоколи, NFT, DApps, airdrops и други нововъведения в крипто света. 

 

Пионер в NFT търговията

CoolWallet Pro е първият хардуерен портфейл, който поддържа NFT търговия в приложението - включително връзка с OpenSea и Rarible. Това отваря вратата към един нов свят от колекциониране и търговия с дигитално изкуство.

 

Огромно крипто разнообразие

CoolWallet Pro разширява хоризонтите си, поддържайки основните блокчейн мрежи като BTC / ETH / BNB / XRP / BUSD / ADA / SOL / MATIC / DOT / TRX / LTC / AVAX / APTOS и още много!Поддържа всички ERC-20, ERC-721, ERC-1155, BEP-20, и TRC-20 персонализирани токени, осигурявайки огромно крипто разнообразие.

 

Стейкинг и Награди

Инвестирайте във вашето бъдеще с функцията за стейкинг на CoolWallet Pro, като използвате вашия портфейл за добив на POS токени и награди за TRX, XTZ, SOL, ATOM, ADA и ETH.

 

Дизайн и Сигурност

С усъвършенствания CC EAL6+ чип, CoolWallet Pro поставя нови стандарти за сигурността в индустрията.

Тънък, лек и водоустойчив, той е идеалният спътник във вашето ежедневие.

 

CoolWallet App

Приложението CoolWallet е non-custodial портфейл, който не съхранява данните ви. Само вие имате достъп до активите си.

 

Приложението поддържа блокиране на екрана и верификация на транзакциите, за да повиши сигурността на вашето крипто. Можете да изберете между биометрично удостоверяване и парола за отключване и потвърждение на транзакцията.

 

Добре дошли в бъдещето с CoolWallet Pro. Поръчайте своя сега и вземете контрол над своята крипто съдба!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога