Регистрация

Добре дошли на новия Altcoins.bg!

Добре дошли на новия Altcoins.bg!

Скъпи клиенти!

Имаме удоволствието да ви приветстваме на новия Altcoins.bg!

Сега виждате върху какво работихме през последните няколко месеца и защо намеквахме, че скоро предстои голям ъпгрейд.

Реално това не е следваща версия на нашата платформа. Не можем да сложим цифра 2, 3, 5 или 150. Ако трябва да сме честни, избрахме по-трудният път. Беше прекалено очевидно, че ще направим няколко козметични промени в дизайна, за да замажем очите на всички, че се развиваме. Ние обаче никога не сме се страхували от предизвикателства и много работа, затова решихме да преминем на следващо ниво, да започнем от нулата и да направим най-добрата платформа за търговия с криптовалути в България.

Сега, когато резултатът е налице, смятаме, че до голяма степен се справихме. Оценките обаче ще дадете вие.

Всеки може да каже, че е НАЙ, но ние не разчитаме 100 пъти казана лъжа да стане истина! Ние обичаме това, което правим и работим всеки ден, за да докажем защо си заслужава да изберете нас.

Какво точно променихме и защо беше нужна нова платформа?

Тези редове ще си позволя да ги напиша от свое име като създател, собственик и управител на Altcoins.bg. За тези от вас, които не ме познават – Казвам се Ростислав Тотев и съм отговорен за съществуването на такава платформа в България.

Когато започнахме работа през далечната вече 2017-та година, Altcoins.bg беше един интересен проект и предизвикателство за мен. Както повечето от вас, аз съм голям фен и оптимист за бъдещето на биткойн и криптовалутите като цяло. Нямах никакъв опит в търговията на международната борса, но исках да си изградя портфолио от валути. Използвах по-старите български чейнджове да си купя първите биткойни, но глада ми за крипто беше по-голям от предлагането в България. Тогава беше бумът на ICO-тата, малките валути, х100 проектите.

В България обаче се предлагаше само биткойн. Ако искаш да си купиш друга валута, трябваше да направиш поръчка за минимун 2000 лева. Това ми връзваше ръцете, защото в някои проекти исках да вложа много по-малко. Така трябваше да купувам биткойн, който да се науча да обръщам в други валути на международните борси. Аз обаче бях лаик в това отношение и изпитвах панически страх да не объркам нещо.

Нямах избор и направих първите си крачки. Четох, търгувах, греших и... Тогава реших, че не трябва да е толкова трудно. Криптовалутите са нещо толкова яко, че всеки, независимо от знанията си, заслужаваше да има възможност да изгради портфолио от биткойн и малки валути бързо, сигурно и лесно. Без да трябва да учи всичко това, което аз...

Така започна Altcoins.bg! Тези от вас, които са с нас от самото начало, сигурно помнят, че първата версия на сайта имаше само форма за покупка на крипто, а продажбите ставаха със заявка по имейл  :)

Да, ужас! Тогава обаче имах повече желание, отколкото екип зад гърба си, който да направи възможно това, което искам и по начина, който искам.

През годините, въпреки всички трудности и спънки да работим в България, платформата ни претърпя доста големи промени, но най-големият ни успех бяха оценките, които получавахме от вас. С много работа и безсънни нощи станахме най-предпочитаното място от вас за обмяна на криптовалути в България.

По тази причина и платформата ни трябваше да отговаря на позицията, на която се намираме. А и старата вече ни стана тясна и не можеше да предостави всичко това, което искахме да ви дадем като възможности.

Какво толкова променихме ли? Без да преувеличаваме – ВСИЧКО! Все пак ще опитаме да опишем по-подробно промените.

- Нов, по-модерен и приятен дизайн.

- Добавихме графика за всяка валута, с която работим, за да може да се ориентирате как се е движила цената й в последно време.

- Модул Блог, където можем да ви споделяме най-интересните неща, които ни се случват и предстоят.

- Търговия като гост, но с определени ограничения, продиктувани от закона.

- Търговия като регистриран потребител, за да може да използвате всички функционалности на платформата и да може да управлявате абсолютно всичко по търговията си в Altcoins.bg.

- Може да проверите всичките си транзакции при нас, за да знаете на каква цена сте купили всяка частичка от криптовалутите, които притежавате. - Може автоматично да изтеглите фактура за всяка ваша поръчка при нас.

- Добавихме нови валути.

- Предлагаме автоматично попълване на имената ви и данните за плащане, за да правите поръчките си при нас буквално с няколко клика. Няма нужда да въвеждате всеки път имената си, имейла, банковата сметка или КИН-а. Ние го правим вместо вас!

Като прибавим към всичко това и нещата, които предлагахме до момента:

- Директна търговия с 11 криптовалути.

- Само ние в България работим със стейбълкоина USDT (тетер)!

- Най-добри цени в България!

- Софтуер за автоматично изпълнение на поръчките!

- Високи лимити за търговия - До 30,000 лв. на единична поръчка!

- Автоматично денонощно изпълнение - 24 / 7 / 365!

- Разплащане по Ваш избор - Кеш Терминал, на каса на Изипей, Ипей или банков превод!

- Сигурни транзакции, защитени с SSL сертификат!

- Гъвкава и своевременна подръжка, когато имате нужда!

Ето защо смятаме, че успяхме да изпълним целта, която си поставихме и споменахме в началото!

Почти сме сигурни, че сме забравили някое от готините и полезни неща, които сме вградили в новата платформа, защото са наистина много, но нека бъде приятна изненада!

Добре дошли на НОВИЯ Altcoins.bg!! И успех с инвестициите! To the moon!

Специално от екипа на Altcoins.bg!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога