Регистрация

Ексклузивно: Продай крипто на най-добрата цена в България!

Ексклузивно: Продай крипто на най-добрата цена в България!

ЕДИТ от 20.09: Промоцията по-долу вече не е валидна, но все още нашите цени са супер конкурентни на база на трудностите, с които се работи в крипто в България.


Здравейте Алткойнъри,

 

Развълнувани сме да ви представим една изключителна възможност, която няма да искате да пропуснете! За много кратък период от време, пускаме специална промоция с изключително изгодни курсове за продажба на биткойн, етериум и USDT.

 

Специалната промоция включва:

 

1. Биткойн (BTC): 1% комисионна при продажба

2. Етериум (ETH): 1% комисионна при продажба

3. Tether (USDT): 1% комисионна при продажба

 

Тази възможност ви позволява да продадете вашите криптовалути на изключителна цена с предимство и сигурност. Не се колебайте и се възползвайте от този уникален момент, за да преобразувате вашите криптовалути във фиат пари по изключително изгодни курсове.

 

Важно е да се отбележи, че промоцията е активна за всички видове поръчки, включително продажбва от баланс в Altcoins wallet както и продажба от Binance.

 

Не пропускайте този уникален момент, в който можем да ви предложим най-добрите курсове на пазара! 

 

Disclaimer: Настоящата промоция не е знак, че искаме да се разделите с криптото си, затова специално препоръчваме продажбата на Tether (USDT) в този момент. Подготвяме голяма OTC сделка, за която имаме нужда част от капитала ни да смени местоположението си. Тя е намигване към тези, които се чудят в момента кой е най-изгодния метод и начин в България да продадат крипто.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога