Регистрация

Фишинг имейл със зловреден файл!

Фишинг имейл със зловреден файл!

Преди малко получихме информация, че в интернет циркулира опит за измама, която включва нас.

Ако случайно са ви уцелили имейла и сте сред "късметлиите", които са получили имейл със заглавие "Altcoins.bg става на три години", НЕ ГО ОТВАРЯЙТЕ и ДИРЕКТНО ГО ИЗТРИЙТЕ!

Този имейл не е от нас и съдържа файл с вирус, който може да навреди на компютъра Ви.

Altcoins.bg няма такава промоция в момента. Всички наши игри и предложения са представени единствено на сайта и официалната ни фейсбук страница.

НЕ се притеснявайте, ако сте ни клиент и сте получили това писмо. Ние дори нямаме регистриран такъв имейл, от който се изпраща съобщението, за да бъде хакнат или да имат достъп до него. През определени мейл сървъри е възможно да изпратите имейл от името на всеки. Реалният подател (webmaster@pitankt.xyz) в случая е скрит. Логично е от хиляди изпратени спам имейла да уцелят няколко на наши клиенти.

Ако случайно имаха достъп до нещо при нас, нямаше да изпращат фишинг имейли с несъществуващи промоции, за да ви лепнат вирус...

Пазете се в интернет! Пълно е с измамници, които дебнат на всеки ъгъл!

Междувременно ние продължаваме да поддържаме защита от високо ниво и ще ви уведомяваме своевременно за всякакви измами, които се опитват да използват името ни, за да навредят!

 P.S. Вече знаем кой точно стои зад този жалък опит за спам от наше име, но нека знае, че всичко се връща...

Определено нямат достъп до нашата база данни с клиенти, но не е толкова сложно да изпратят имейли до тяхната база данни от наше име!

Радваме се, че някой ни вижда като заплаха, но ние сме по-добри от това и няма да паднем толкова ниско!

С уважение,

Екипът на Altcoins.bg!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога