Регистрация

Какво ни предстои и най-голямата промоция в Altcoins.bg досега!

Какво ни предстои и най-голямата промоция в Altcoins.bg досега!

Здравейте, приятели!

Честита Баба Марта! Нека всички сме живи и здрави, много румени, засмени и да виждаме само зелено по графиките на цените на криптото :)

 

Днес имаме удоволствието да загатнем за няколко много добри новини и събития, които предстоят да се случат. Всички са доста яки и ще предопределят развитието на Altcoins.bg оттук нататък, затова ще започнем отзад напред.

Помните как преди няколко месеца отворихме врати не само за български клиенти, а и за чуждестранни граждани. Тогава въведохме автоматична идентификация на тези документи за самоличност. Днес е следващият ден с подобна новина... От днес всички клиенти на Altcoins.bg ще преминават през автоматична идентификация.

Това ще направи процеса още по-лесен, бърз, приятен и наподобяващ всички големи борси и модерни финансови институции. Свързано е и с всички бъдещи планове, които имаме, както и новите изисквания към нас като платформа. Разбира се, подготвяме се и за предстоящата лицензионна процедура в края на тази година.

В тази връзка искаме да се извиним на всички, на които ще се наложи да поискаме опресняване на идентификацията. Всичко това е с цел спазване на новите изисквания и повишаване още повече на вашата сигурност. Не се притеснявайте, ще се реваншираме по най-добрия начин - с много яка промоция!

След завършването на този процес, продължаваме по интегрирането на още повече методи за търговия вътре в Altcoins.bg, както и добавянето на много нови функции, които са налични в най-големите световни борси. Това ще отвори вратите и за много нови методи на плащане, така че погледнато от всички гледни точки е супер позитивно.

Както знаете, ние обичаме да създаваме стандартите в България, затова сме подготвили и няколко иновации, които ще променят изцяло крипто пазара в България.

Това обаче не е всичко! 

 

С новото лого на сайта поставихме и ново начало в развитието на платформата, както на национално, така и на международно ниво. Очаквайте много новости в тази сфера.

 

В тази статия имаме удоволствието и да ви "открехнем", че много скоро предстои най-голямата крипто промоция, правена някога от нас и в България. В нея ще може да спечелите мърч, хардуерни портфейли, биткойн, техника, дори почивка с половинката!

Какви ще бъдат условията... ще разберете много скоро, ако ни следите тук и в официалните ни социални мрежи. Най-важното ще бъде разбира се да имате верифициран профил в Altcoins ;)

Пожелаваме ви успех! Следете тук блога ни и социалните ни акаунти, за да сте в час с всичко ново покрай нас.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога