Регистрация

НОВО В ALTCOINS WALLET - Tron, XRP, Polygon и ADA

НОВО В ALTCOINS WALLET - Tron, XRP, Polygon и ADA

След като ви представихме началните пет криптовалути в нашия уолет - Биткойн, Етериум, Лайткойн, USDT и BNB, е време да ви съобщим за новите интеграции в нашия портфейл. С гордост ви представяме четири нови криптовалути, които се присъединяват към нашето разнообразие от поддържани активи.

 

Освен първоначалните валути, вече може да откриете и Трон, Рипъл, Матик и Кардано. Тези нови криптовалути ще отворят врати към още по-голямо разнообразие и възможности за вас, нашите потребители.

 

Ето и част от стратегиите, които ни хрумват, за да може да се възползвате максимално от новите възможности в Altcoins.

 

- Ежемесечен / седмичен и т.н. DCA (dollar cost average) с малки суми, като оставяте закупеното количество в акаунта си. По този начин си пестите таксата за транзакция при всяка покупка, която може да е значителна част от общата сума, особено след ординалите в бтц, при пика на които цената за транзакция достигна до над $50. Така, като се посъбере по-голяма сума в бтц, изпращате цялата само с една транзакция. 

 

- Както споменахме в предната статия (прочети тук), може да дадете адреса си в Altcoins на приятели, познати, партньори, които да ви плащат в крипто по него. Системата естествено работи денонощно и депозита се отразява до минута. Работим със скоростта на Binance, така че може да сте сигурни, че депозитът ще бъде отразен веднага. 

 

- Събирате плащания в крипто като фрийлансър, които после може бързо да обменяте към лв. и да получите по избрания от вас метод на плащане.

 

Очаквайте още интеграции в нашия уолет, тъй като продължаваме да работим усилено, за да ви предоставяме най-доброто в света на криптовалутите.

 

Благодарим за вашата подкрепа и следете за още новини, защото най-добтото предстои!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога