Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 18.03

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 18.03

Добро утро в последния ден от работната седмица!

Доминация на Биткойн: 42.41%

 Цена на Биткойн: $40 631

Обем търговия за последните 24 часа = $79 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 25 Extreme Fear

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 1.82T 0.23%
Пазарна Капитализация на Биткойн 771B -0.33%
Пазарна Капитализация на Етериум 335B 1.42%
Пазарна Капитализация на DeFi 132B -12.94%

Bored Ape Yacht Club листват свой ApeCoin 

Официално NFT колекцията Bored Ape Yacht Club създаде свой токен, базиран на Етериум

Въпреки че токените ще бъдат предоставени само на притежателите на творба на Bored Ape и Mutant Ape, то те могат да бъдат продадени и всеки, желаещ да притежава ApeCoin, да направи инвестиция в него. Ще бъдат създадени около 1 млрд токена, като в момента в циркулация са пуснати около 30%. 

Интересното е, че ApeCoin не е създаден от Yuga Labs - екипът зад Bored Apes. Токенът е част от създаденото ApeCoin DAO, което ще помага с вземането на решения за бъдещето. 

Всеки, който притежава творби на колекциите, може да поиска своите токени от официалния сайт на ApeCoin.

 

Paxful раздава 500 билета за Биткойн конференцията 

Компанията за дигитални разплащания Paxful е взела присърце разпространението на крипто идеята. Бизнесът си партнира с кмета на Маями Francis Suarez, за да раздаде 500 билета за Биткойн конференцията в Маями. Тя ще се проведе между 6-9 април, а лектори ще са имена като Michael Saylor, Nayib Bukele и Сенатор Cynthia Lummis. 

Билетите ще са раздадени на местни ученици и жители, които ще могат да посетят събитието, за да придобият знания за новия клас активи. 

 

Coinbase с повдигнато обвинение, че продава 79 нерегистрирани криптовалути 

Потребители на крипто борсата Coinbase са обвинили компанията, че продава нерегистрирани ценни книжа и търсят обезщетение за $5 млн. Сред валутите, които участват в дългия списък от над 70 токена са Dogecoin, Solana, Cardano, Chainlink, Polygon и Shiba Inu. 

Потребителите казват, че Coinbase продава ценни книжа и е трябвало да бъде регистрирана пред SEC за целта. Те търсят обезпечение не само за себе си, а и за всеки потребител, който е претърпял загуби от търгуването на криптовалутите в листата. 

Очаква се новият закон, приет от президент Biden, да организира институциите и те да вземат решения за единни крипто регулации. Една от тях би трябвало да е разделението на големите на ценни книжа и суровини (регулирани от CFTC). 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога