Регистрация

Заредете акаунта си в BINANCE бързо и лесно чрез БАНКОВ ПРЕВОД

Заредете акаунта си в BINANCE бързо и лесно чрез БАНКОВ ПРЕВОД

Здравейте, Алткойнъри, както вече може би сте разбрали и усетили, Binance обявиха, че поради смяна на банковите партньори, ограничават възможността за покупка на крипто посредством банков превод. Това несъмнено е лоша новина.

 

Но не се притеснявайте, както знаете ние от Altcoins се стремим да разрешаваме своевременно точно такива проблеми и да предложим най-гъвкавите алтернативи. Днес сме ви приготвили няколко решения, с които може да закупите бързо, лесно и по БАНКОВ ПЪТ.

 

Да закупиш или продадеш криптовалута от акаунта си в Binance никога не е било толкова лесно! Това е възможно благодарение на връзката с най-голямата крипто борса в света, която от Altcoins.bg въведохме за пръв път на българския (иновация дори за световните) пазари.

 

Всеки депозит, независимо от криптовалутата, ще достига точно с два клика до акаунта ви там без да се налага да въвеждате адрес или мрежа. Без възможност да сбъркате или да загубите коините си. С много по-ниски такси за транзакциите!

 

Как се случва? 

 

За да заредите акаунта си в Binance, просто трябва да направите стандартна поръчка в Altcoins.bg и да изберете опцията ще захранвам "акаунт в Binance".

 

Избирате метода на плащане, който ви подхожда - БАНКОВ превод, кеш терминал, каса на Изипей, картово плащане със само1% такса през Сетъл. След това потвърждавате поръчката, както досега, само че не въвеждате уолет, мрежа и т.н., а единствено вашия имейл адрес от регистрацията си в Binance или вашето Binance PAY ID. След като получим плащането ви по един от представените при нас методи за захранване, коините ще се озоват в профила ви в Binance.

 

Отново напомняме, че по този начин всякакви възможности за грешка и за неправилни плащания е сведен до абсолютния минимум.

 

Няма нужда от повече излишни думи. Супер бързо, лесно, просто и евтино. 

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога