Регистрация

Ново в Altcoins - Ton Coin

Ново в Altcoins - Ton Coin

Здравейте, приятели!

С голямо удоволствие искаме да ви съобщим за една дългоочаквана интеграция, а именно добавянето на Toncoin на нашата платформа. От днес, Toncoin е официално наличен за директна търговия и обмяна на сайта ни. Също така е налично теглене, депозит и обмяна към USDT в дигиталния ни Altcoins Wallet. Нека разгледаме по-подробно какво представлява Toncoin и защо привлича такъв инвеститорски интерес.

 

Какво е Toncoin (TON)?

Toncoin (TON) е децентрализиран блокчейн от layer 1, разработен през 2018 г. от екипа зад платформата за криптирани съобщения Telegram. Първоначално известен като Telegram Open Network, проектът е по-късно изоставен от Telegram и поет от Фондация TON – независима група от ентусиасти . След преименуването си на The Open Network, проектът продължава да се развива активно от общността.

Toncoin, който преди беше известен като Gram, е основната криптовалута на мрежата TON. Основната идея зад създаването на TON е да се интегрира в приложение, което е лесно за използване и позволява на потребителите да купуват, изпращат и съхраняват средства. Клиентите могат да използват Toncoin за плащане на транзакционни такси, уреждане на плащания и валидиране на транзакции.

Технологията зад Toncoin използва модела Proof-of-Stake (PoS), което гарантира мащабируемост и надеждност на мрежата. Според информацията на уебсайта на проекта, платформата предоставя на своите потребители бързи, прозрачни и сигурни платежни услуги с минимални такси и възможност за интеграция на приложения на трети страни.

 

Мисията на Ton coin

Мисията на разработчиците на Toncoin е амбициозна – те се стремят да изградят пълноценна екосистема, включваща децентрализирано съхранение, децентрализирани услуги, система за домейн имена (еквивалент на DNS), анонимна мрежа, платформа за незабавни плащания и бърза обработка на транзакции. С тези цели, Toncoin има потенциала да трансформира начина, по който взаимодействаме с блокчейн технологиите и да предложи на потребителите нови, иновативни решения.

Не пропускайте възможността да се възползвате от тази нова интеграция и да сдобиете с Toncoin още днес!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога