Регистрация

Етериум мърджа предстои. Как ще протече за Altcoins.bg?

Етериум мърджа предстои. Как ще протече за Altcoins.bg?

Дългоочакваният мърдж на Етериум от POW към POS се очаква да се случи на 15.09 към 07:00 ч. българско време. За да протече всичко максимално гладко и безпроблемно за всички, молим да избягвате да правите поръчки за покупка или продажба на криптовалутата около този часови диапазон. Във всички борси депозитите и теглянията ще бъдат спрени, докато трае сливането и транзакцията ви няма да бъде успешна.

Ние ще следим за всичко, което се случва и ще излезем с актуализация на тази статия, когато процеса приключи успешно и е безопасно да възобновите поръчките си при нас за тази валута.

Цялата тази информация се отнася единствено за Ethereum (ETH) и базираните на него токени (erc-20). Всички други валути и продукти от платформата ще работят без прекъсване.

За да следите събитието в реално време, може да посетите следния сайт, посветен на него: https://www.blocknative.com/ethereum-merge-countdown

 

Едит от 15.09 09:58 ч. Мърджът приключи успешно и всички функции на етериум са възстановени. За всеки случай продължаваме да следим ситуацията.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога