Регистрация

НОВО: Зареди баланса си в Altcoins.bg!

НОВО: Зареди баланса си в Altcoins.bg!

Днес имаме удоволствието да ви представим най-новия ъпдейт на платформата, а именно опцията фиатен депозит. Чрез нея предоставяме възможността да поддържате баланс от определени криптовалути при нас. Засега функцията е активна при нови покупки срещу фиатна валута, но много скоро ще пуснем и възможност да депозирате директно крипто, което да обмените в удобен за вас момент.

 

Предимствата, които получавате с тази функционалност са много, но главните от тях са:

 

- Няма да ви трябва уолет;

- Възползвате се от нашата сигурност. Ние защитаваме балансите ви така, както защитаваме нашите;

- Може да продадете баланса си по всяко време на денонощието без забавяне.

 

По този начин получавате по-голяма гъвкавост в инвестициите си в криптовалути.

 

Как става това?

Влизате в профила си в Altcoins.bg и кликвате на менюто ПОРТФЕЙЛ.

 

 

Там ще видите всички валути, за които в момента е активна функцията депозит. Имайте предвид, че в следващите седмици ще увеличим депозитното портфолио и почти всички валути, които поддържанаме на сайта, ще имат тази функция.

 

 

След като сте избрали валутата, която искате да депозирате, кликвате на бутона "Депозирай" и избирате "Зареди с лв.". Възможността да вкарате директно крипто в акаунта си ще бъде пусната в най-скоро време.

 

 

Излиза ви стандартната форма за покупка, но има една опция, която трябва да кликнете, а именно закупената криптовалута да остане в "баланса ви в Altcoins.bg".

 

След като заплатите поръчката, коините ще се появят в баланса ви и може да ги държите при нас и да ги продадете в желан от вас момент без да чакате потвърждение на транзакции в блокчейна.

Това е!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога