Регистрация

Искам да закупя валута, която я няма на Altcoins.bg. Какво да правя?

Искам да закупя валута, която я няма на Altcoins.bg. Какво да правя?

Голяма част от хората започват да се интересуват не само от търговията с криптовалути, дългосрочните покупки и т.нар. HODL-ване, но и от defi проекти, стейкване, liquidity providing, NFT-та, IDO-та ,IGO-та и т.н. Възможностите в момента буквално са неограничени и дори 24 часа в денонощие не стигат, за да се проучат всички нови продукти, които излизат на този пазар.

Тук логично идва въпросът на някои от по-новите ни клиенти, как точно да използват Altcoins.bg, за да вземат участие в тези проекти, след като ние не предлагаме тези токени и услуги.

Не веднъж сме казвали, че ние нямаме за цел да представим всички криптовалути и токени, които излизат на пазара. Към момента на писане на тази статия те са над 15,000, което само по себе си е рекорд. Нашата цел и мисия е да предложим всички основни криптовалути, както и най-известните и стабилни проекти, които ще останат на пазара. Вкарваме и някои от модерните коини, които предизвикват хайп сред спекулантите. Стараем се постоянно да добавяме нови токени, но със сигурност обаче е физически и технологично невъзможно да представим на българския пазар всички крипто проекти. Дори никоя международна борса не предлага всички...

Как тогава да използвате Altcoins.bg и същевременно да станете част от най-новите тенденции и технологии в крипто света?

Вече споменахме по-горе, че ние предлагаме почти всички основни валути. Най-малките коини винаги се търгуват срещу някоя от основните валути - Биткойн, Етериум или USDT. Така че най-лесният вариант за вас би бил да закупите от нас основната валута, която в последствие да обърнете за коина, който желаете на голяма международна борса, на която е представен - Binance, Ftx, Gate.io или пък чрез defi swap.

 

При продажбата процедирате по същия начин - продавате валутата, която сте решили към някоя от основните, които ние поддържаме и нея прехвърляте на нас. Така успешно връзвате хилядите възможности с обръщането на тези дигитални активи към български левове.

 

Не веднъж сме казвали и продължаваме да твърдим, че ежедневната ви търговия не е правилно да се случва през нас. Ние сме правилен вариант при обмяна на левовете в крипто и после наобратно. За да се възползвате от всички възможности на този пазар, използвайте активно и международните борси и децентрализирани решения! Altcoins.bg няма за цел да ги замести, а да ви помогне по пътя на успеха и да направи много лесен достъпа ви до тези пазари. Така като свържем националната ни валута с криптовалутите, ние решаваме основен проблем в крипто света, а за вас остава да намерите най-правилния начин, по който да инвестирате средствата си.

-------

Стана много модерно, но и задължително, затова ще го кажем. Тази статия е с информационна цел и не представлява инвестиционен съвет. Криптовалутите са високорискови активи, така че ако решите да инвестирате, направете го с повишено внимание и никога със сума, която не можете да си позволите да загубите!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога