Регистрация

Как да купя Тетер (USDT) в България стъпка по стъпка?

Как да купя Тетер (USDT) в България стъпка по стъпка?

Тетер (USDT) предизвиква все по-голям интерес в световен мащаб и все повече българи се обръщат към него в опит да научат нещо повече. Тетер е нещо напълно ново, невиждано във финансите досега и не е чудно, че предизвиква много въпроси в голяма част от хората, които тепърва започват. Един от основните е:

Какво представлява Tether (USDT)?

Tether (USDT) е популярна стабилна монета, която крипто ентусиастите използват от години, за да използват своите сделки с криптовалута.

USDT е обвързана с щатския долар и на теория не трябва да се влияе от пазарната волатилност, която може толкова драматично да повлияе на оценката на други криптовалути, като Биткойн.

Tether няма собствен блокчейн, той представлява токен качен върху други цифрови валути. Има Tether токени, налични в различни блокчейн мрежи, например Ethereum (ETH) и TRON (TRX), наред с други. Единствено нашата платформа предлата покупко-продажба на Тетер върху мрежата на Трон в България.

След като вече сте разбрали какво е тетер и как функционира, неминуемо идва следващият, по-интересен въпрос, а именно:

 

Как да купя Tether (USDT)?

 

Ето и как се случва магията бързо и лесно стъпка по стъпка:

 

1. Създайте безплатен акаунт в Altcoins.bg

 

 

2. Идентифицирайте акаунта си

 

 

3. Купете тетер бързо и лесно

 

 

Какви методи за плащане мога да използвам?

 

 

Как да съхранявам тетъра, който закупих от Altcoins.bg?

В света на криптовалутите има една много правилна приказка, която гласи: "not your keys, not your coins". Това буквално се превежда, че ако не държиш частния ключ на портфейла, в който се съхраняват тетерите си, то те не са твои. 

Водени от тази страхотна и вярна максима, клиентите ни имат възможността да получат закупените тетер по свои собствени портфейли. Това е и най-сигурният начин за съхранение на вашето богатство в тетер, независимо колко е голямо то. Винаги дръжте тетерите си на собствен портфейл!

Ако все още сте нови и се чудите кой портфейл да изберете, може да погледнете видеото по-долу, в което сме показали как да създадем портфейл за тетер и други криптовалути в Exodus. Това е един от най-добрите софтуерни портфейли в момента.

  

 

След като вече успешно сте създали своя портфейл, следва да видим как точно да извадим адреса си за тетер и да го поставим в поръчката, за да получим монетите си на правилното място.

 

  

 

Как да платя поръчката си за покупка на тетер?

 

-        Покупка на тетер (юсдт) с банков превод

Ако сте избрали метод на плащане банков превод, на имейла и в детайлите на вашата поръчка ще видите нашите банкови данни.

След това трябва да влезете в онлайн банкирането си. Препоръчваме да заплащате поръчките си при нас през онлайн банкиране, защото става доста по-бързо и е много по-безпроблемо, отколкото на гише в банката.

След като сте се логнали в онлайн банкирането си, влизате на опцията да изпратите превод.

На име на получател въвеждате името на нашата фирма, а в полето банкова сметка – iban-а, който виждате в поръчката.

Въведете и сумата, за която желаете да закупите тетер, а в полето основание на плащанието – номера на поръчката в сайта. Стандартно се състои от 10 символа и започва с AC.

След като сте завършили платежното, трябва да го подпишете (най-често с токен или с потвърждение с смс код) и да го изпратите към вашата банка за изпълнение.

Когато завършите това, плащането към нас е направено.

На страницата с често задавани въпроси може да се ориентирате и кога ще го получим.

-        Покупка на тетер с кеш Терминал

След като сте завършили поръчката за покупка с метод на плащане Кеш Терминал, ще видите подобен 10-цифрен код:

 

За да заплатите поръчката си, отидете на най-близката машина на Кеш Терминал. За техните локации може да се ориентирате ТУК.

Като отидете до терминала, кликнете на ДРУГИ, после КРИПТОВАЛУТИ, изберете иконката на Altcoins.bg и въведете кода, който сме ви дали в поръчката. Вкарайте банкнотите една по една и имайте предвид, че може да внесете по-голяма сума от зададената в поръчката и системата им ще я преизчисли автоматично, но НЕ може да вкарате и 1 лв. по-малко.

След като сте завършил с вкарването на сумата, завършете процедурата и вземете бележката от вашето плащане.


До няколко минути трябва да получите от нас имейл за завършена поръчка. След още няколко минути ще получите и монетите, който сте заплатили.

 

-        Покупка на Тетер през каса на Изипей

След като сте завършил успешно поръчката за покупка на тетер през каса на Изипей, ще видите следния прозорец:

Това е кодът за заплащане на вашата поръчка. С него трябва да отидете на каса и да кажете, че трябва да платите на търговец по 10-цифрен код.

Казвате кода, давате сумата и всичко е готово.

Тук е важно да знаете, че трябва да отидете на директна каса на Изипей, при франчайз партньорите им не може да платите към момента за покупка на криптовалута.

Ето как да познаете коя каса е собствена на Изипей:

 

Отворете картата с офиси на Изипей и намерете тези, които са най-близо до вас. Когато кликнете на отбелязаните позиции, търсете на "Организация" да пише Изипей АД.
Ето пример:

Директни офиси на Изипей

Това са офисите, в които може да заплатите вашите поръчки при нас. В другите ще ви кажат, че им излиза грешка "Неразрешен търговец".

Покупка на тетер през Settle

За да започнете да купувате тетер в Altcoins.bg през Settle, трябва да изтеглите приложението им и да се идентифицирате. След това се връщате обратно на Altcoins.bg, правите стандартно поръчка за покупка на рипъл като изберете метод на плащане SETTLE. Завършете я, сканирайте QR кода с приложението на Settle и плъзнете надясно слайдъра отдолу, за да потвърдите! Това е, вашето плащане е потвърдено мигновенно и закупените тетери вече пътуват към вас.

 

Дотук вече се регистрирахте в Altcoins.bg, идентифицирахте акаунта си, създадохте портфейл за тетер, закупихте и получихте първия си тетер, но сега идва следващия въпрос:

 

Какво мога да правя с тетерите си?

 

- Покупка

След като вече сте завършили първата си поръчка за покупка на тетер, може да направите следваща, ако имате още средства, които сте готови да инвестирате там. Процедурата е същата, а Altcoins.bg прави инвестирането в тетер много бързо, лесно и сигурно!

- Замяна

Ако сте решили, че това е, което искате, може да замените вашия тетер за друга валута.

- Продажба

Ако сте решили да се възползвате от възможността за краткосрочна спекулация с цената на някоя криптовалута, или просто сте решили, че сега е момента да излезете от тази инвестиция, като продадете своя тетер, може да го продадете при нас по същия елементарен начин и бързо да получите свойността му по своята сметка.

- Трансфер

Едно от основните предимства на тетер пред всички останали активи е неговата възможност да бъде трансфериран без централни институции, без трети лица, навсякъде по света, по всяко време на денонощието, към всеки един човек, който имат тетер портфейл.

- Получаване

Както може да изпратите своя тетер на всеки, то може и да получите тетер от всеки на планетата без посредници, без скрити такси, без възможност някой да компрометира плащането или да го запорира.

- Заплащане на услуги

С развитието на екосистемата, все повече магазини и онлайн търговци предлагат стоки и услуги за покупка срещу тетер, така че може да използвате своите тетери и заплатите нещо, от което имате нужда по този начин.

- Стейкинг, Дефи и ликуидити провайдинг

Друга нова възможност е опцията да "впрегнете" вашия тетер на работа, за да ви носи лихва или да го разпределите в двойка и да давате ликвидност, срещу което получавате дивиденти.

 

Защо Altcoins.bg е правилното място за покупка на Tether?

 

- Услуга, създадена специално за България

 

- Бърз съпорт на български

 

- Методи на плащане, съобразени с българския пазар

 

- Прозрачна услуга, без скрити такси

 

- Напълно лицензирана платформа, отговаряща на всички нормативни и изисквания за сигурност

 

- Мигновена покупка с дебитна карта

 

- Банкови преводи, осигуряващи сигурност при големи суми

 

- Високи лимити на единична поръчка - до 30,000 лв.

 

- Лесна за употреба платформа, насочена към удобството на клиента.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога