Регистрация

Работно време на Altcoins.bg за Коледните и Новогодишни празници!

Работно време на Altcoins.bg за Коледните и Новогодишни празници!

Здравейте, приятели!

Ето че след новия ATH, настъпват и най-хубавите празници през годината - Коледа и Нова Година. Тук се събират и доста почивни дни, затова е важно да знаете кога и как ще се изпълнят вашите поръчки. 

Altcoins.bg продължава да работи 24/7/365, като само отделът по обслужване на клиенти ще почива (заслужили сме го :). Неработните дни за екипа ще бъдат от 24 до 27-ми декември включително, а после на 31-ви декември и 1-ви януари. На 4-ти януари застъпваме с нови сили за предстоящата и много интересна 2021-ва!

Това не означава, че ще оставим вашите въпроси и проблеми без съдействие. Пишете ни на имейла или чата за всичко, ще отговаряме и съдействаме, просто не толкова бързо, колкото обикновено.

Тази почивка по никакъв начин няма да се отрази на изпълнението на вашите поръчки! Системата е автоматична и няма нужда от нас, за да заплати сумата по някоя поръчка или да изпрати коините по друга. 

Всеки един метод на плащане, който използваме, също има свое работно време и почивни дни, затова проверете и техния график, ако искате да сте сигурни, че сделката ви ще се осъществи своевременно. В най-общи линии ситуацията изглежда по следния начин:

 - Банков превод - Банките не работят и не изпълняват междубанкови преводи по празниците, затова всички преводи в периода 24-27-ми декември ще се получат до 14:30 ч. на 29-ти.  Това важи за вашите банкови преводи към нас, както и нашите преводи към Вас.

- Кеш Терминал - Терминалите работят с работното време на обектите, в които са поставени, така че се съобразете къде се намира терминала, който искате да използвате. Като цяло голяма част от обектите работят и по време на празниците, така че би трябвало да можете да закупите валута от голяма част от терминалите.

- Изипей - Изипей винаги имат дежурни каси и по празниците, така че покупката през тях и получаването на пари от поръчки за продажба ще продължи сравнително нормално. Все пак проверете работното време на най-близката до вас каса, за да не се разхождате излишно.

- Ипей - Ще продължите да получавате средства по сметките си в Ипей и картите на Изипей денонощно и по време на празника! За жалост тези методи не могат да се използват за покупка на валута, а само за получаване на средства от продажба.

Екипът на Altcoins.bg Ви пожелава Веселин Празници!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога