Регистрация

Монеро ще бъде делистнат от Altcoins.bg на 31 октомври – Какво трябва да знаете

Монеро ще бъде делистнат от Altcoins.bg на 31 октомври – Какво трябва да знаете

Здравейте, приятели! Като водеща платформа за търговия на криптовалути, ние в Altcoins.bg винаги се стремим да спазваме регулациите на местата, на които работим, и да осигуряваме безопасност и прозрачност за нашите потребители. В съответствие с европейските директиви и регулации, на 31 октомври 2024 г., в 18:00 ч. ще трябва да делистнем Monero (XMR) от опциите за търговия на нашия сайт.

Какво означава това за вас?

След тази дата Monero няма да бъде достъпен за директна продажба на платформата ни. Ако все още притежавате Monero и искате да го продадете след 31 октомври, ще трябва първо да обмените Monero за друга от поддържаните от нас валути и едва след това ще можете да извършите продажбата.

Защо предприемаме тази стъпка?

Това решение е резултат от стремежа ни да се съобразяваме с най-новите изисквания на европейските регулации и да осигурим максимална сигурност и прозрачност на нашите потребители. Ние разбираме, че промяната може да е неудобна за някои, но сме убедени, че тя е в интерес на дългосрочната сигурност и стабилност на всички участници на пазара.

Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ относно обмяната на Monero, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е на разположение, за да ви помогне във всеки един етап от процеса.

Благодарим ви за разбирането и за това, че продължавате да се доверявате на Altcoins.bg като ваш надежден партньор в света на криптовалутите.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога