Регистрация

Altcoins.bg е българската платформа с най-добри цени!

Altcoins.bg е българската платформа с най-добри цени!

Намираме се в такава икономическа обстановка в света, в която отвсякъде се чува, че се вдигат цени. Навсякъде ни обясняват, че трябва да се лишаваме от разни неща, че всичко поскъпва.

Ние от Altcoins.bg не сме съгласни с това и затова при нас цените падат!

 

Не можем да свалим цената на тока, олиото или кравето масло, нито да върнем булрън-а. Не можем да спрем войната или инфлацията.


От нас зависи обаче да подпомогнем крипто ентусиастите в този момент като им предоставим най-добрите условия в България, при които ще могат да продължат да търгуват и изкарват прехраната си.

 

От днес Altcoins.bg слага още един бадж пред името си, а именно българската платформа с най-добрите цени.

 

Припомняме ви, че вече сме платформата:

- с НАЙ-голямо разнообразие от криптовалути в България;

- с НАЙ-много услуги за ежедневните ни нужди;

- с НАЙ-добри условия за бизнес клиенти;

- с НАЙ-добри отзиви от клиентите си;

- с НАЙ-добра реферална програма;

- с НАЙ-много партньори;

- с НАЙ-бърза верификация;

- с НАЙ-добрия крипто магазин в българска крипто платформа;

- с НАЙ-висока добавена стойност;


Освен всички услуги, които предлагаме, поддържаме и информационен блог, в който може да научите всичко най-ново и интересно от света на крипто валутите.

 

Най-добри цени в България

 

Но нека не бъдем голословни. Нека покажем с цената на Биткойн:

Крипто платформа Цена купи Цена продай
Altcoins.bg 39684.21 38409.25
Платформа 2 39730.25 38402
Платформа 3 39835.25 38287.29
Платформа 4 40234.18 37886.65

*Алтернативните платформи са подредени по близост на цената с нашата, а не по други параметри. Някъде цените дори не се актуализират автоматично...

Сами виждате колко повече получавате при нас в сравнение с други подобни платформи. Услугата ни е доказана с времето и няма нужда от повече реклами.

За да можем да изпълним този амбициозен план, в който ще спечелят най-много нашите настоящи и бъдещи клиенти, се налага да преустановим кешбек програмата. Защо ли? Защото коригираме цените надолу с повече от стойността на кешбека, който всеки получаваше досега. Някои от вас ще попитат: "А какво ще стане с кешбек точките, които сме спечелили досега?" Те няма да се изгубят и ще могат да бъдат използвани за неограничено време. Бонус точките продължават да се генерират през рефералната програма.

 

По този начин няма да се налага да изпълнявате условия, за да получите най-добрата цена в България, ще я получите веднага при нас!

 

И тук е момента да доуточним. Рефералната ни програма остава най-добрата в България. Ще продължите да получавате процент от комисионната за всеки доведен приятел, ще получавате и бонус точки за всяка регистрация през вашите линкове.

Припомняме, че наскоро въведохме и HODL функция за няколко валути, с която ще може да купувате и задържате крипто депозита си при нас. Тази функция скоро ще има продължение, като в нея ще се включат почти всички валути, които са представени при нас.

Благодарим за доверието, че вече 5 години ни позволявате да се развиваме и да носим стойност в българската крипто екосистема!

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога