Регистрация

Първи онлайн ивент на Altcoins. Не пропускайте!

Първи онлайн ивент на Altcoins. Не пропускайте!

Със стартирането на новия телеграм канал, започнахме нова страница в онлайн присъствието на Altcoins.bg. Освен любимо място на България за обмяна на криптовалути, започваме да използваме пълноценно социалните си мрежи, за да ограмотим на тема крипто максимално голям процент от хората. Така чрез нас ще може и да научите информация за всяка тема, която ви интересува. Това ще се случи със серия онлайн събития, които при интерес ще прераснат и в такива на живо.

След дълъг размисъл, решихме първото специално онлайн събитие да е посветено на измамите в крипто и как да се предпазим от тях

 

Това е изключително важна тема, защото преди да започнем да печелим, първо трябва да знаем как да филтрираме информацията, която стига до нас и да се уверим, че някой няма да ни вземе спестяванията.

 

Ще разгледаме всички актуални измами в крипто. Този ивент ще бъде в четвъртък, 25.07.2024 г. от 19:00 ч. Точната платформа ще обявим малко по-късно в телеграм групата ни, така че ако още не сте влезли там, може да го направите.

Затова, ако вие или ваши близки имат истории, платформи, оферти, въпроси дори, които искат да разгледаме, нека влязат в телеграм групата и да изпратят информацията на лично съобщение. Всичко ще бъде включено в събитието. По време на лайф ивента, също ще може и да задавате въпроси.

Линк към телеграм групата

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога