Регистрация

Ново в Altcoins: PEPE COIN

Ново в Altcoins: PEPE COIN

Pepe coin. Всеки уважаващ себе си крипто ентусиаст е чул за новия меме койн, който завладя криптопазара.

 

На 19 април стартира нов крипто проект в чест на обичания Пепе Жабата. Пепе е зелен анимационен герой, който произхожда от комикса от 2005 г., озаглавен The Boy's Club, създаден от Мат Фюри. 

 

Оттогава той се превърна в емблематична интернет сензация, широко разпространена сред криптообщността и водещите платформи за социални медии. Вече съществуват безброй мемета на популярния жабешки герой - от "Pepe Rage" и "Sad Pepe" до "Pepe Gigachad".

 

Както знаете в Altcoins обичаме да сме в крак с модата, затова сме щастливи да ви съобщим, че Pepe coin вече може да бъде свободно търгуван в сайта на Altcoins.bg

 

Сега нека отговорим на някои въпроси, които вероятно възникват докато четете:

 

Кой създаде Pepe (PEPE)?

Неизвестен разработчик или група разработчици са създали PEPE койна. Подобно на много други създатели на meme coins на пазара, те са избрали да останат напълно анонимни.

 

На официалния уебсайт на PEPE криптопроектът, изрично се споменава, че не е свързан със създателя на жабока Пепе, Мат Фюри. Проектът Пепе и неговият токен просто съществуват като платформа, управлявана от фенове, която се стреми да разшири още повече популярността на вече известната жаба.

 

Какво прави Pepe (PEPE)?

Засега не изглежда да има някаква допълнителна функционалност за PEPE, извън обичайните функции на криптовалутите. А именно, да бъде неограничено, псевдонимно средство за трансакция на стойност по дигитален път.

 

На какъв блокчейн е Pepe (PEPE)?

Монетата PEPE съществува като ERC-20 токен, изграден върху блокчейна на Ethereum. В резултат на това мрежата от валидатори на proof-of-stake на Ethereum обработва трансакциите с PEPE Coin.

 

При покупката, продажбата и прехвърлянето на монети PEPE се прилагат такси за газ Ethereum.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога