Регистрация

Работно време по Великденските празници

Работно време по Великденските празници

Здравейте, приятели!

Великденските празници наближават с пълна сила, затова решихме по-навреме да опишем кога и как ще се работи, кои от методите на плащане няма да приемат незабавни плащания и т.н. Първо обаче нека пожелаем на всички мирни, спокойни и щастливи почивни дни и приятно изкарване със семействата.

Altcoins.bg продължава да работи 24/7/365. Официалните празнични дни обаче ще бъдат от 14 до 17-ми март включително и голяма част от бизнесите няма да работят, следователно може да има забавяния с получаването на вашите плащания към нас или нашите към вас.

Тези почивни дни по никакъв начин няма да се отрази на изпълнението на вашите поръчки! Системата е автоматична и няма нужда от нас, за да заплати сумата по някоя поръчка или да изпрати коините по друга.

Всеки един метод на плащане, който използваме, също има свое работно време и почивни дни, затова проверете и техния график, ако искате да сте сигурни, че сделката ви ще се осъществи своевременно. В най-общи линии ситуацията изглежда по следния начин:

- Банков превод - Банките не работят и не изпълняват междубанкови преводи по празниците, затова всички преводи в периода 14-17-ми март ще се получат до 14:30 ч. на 18-ти.  Това важи за вашите банкови преводи към нас, както и нашите преводи към Вас.

- Кеш Терминал - Терминалите работят с работното време на обектите, в които са поставени, така че се съобразете къде се намира терминала, който искате да използвате. Като цяло голяма част от обектите работят и по време на празниците, така че би трябвало да можете да закупите валута от голяма част от терминалите.

- Изипей - Изипей винаги имат дежурни каси и по празниците, така че покупката през тях и получаването на пари от поръчки за продажба ще продължи сравнително нормално. Все пак проверете работното време на най-близката до вас каса, за да не се разхождате излишно.

- Ипей - Ще продължите да получавате средства по сметките си в Ипей и картите на Изипей денонощно и по време на празника! За жалост тези методи не могат да се използват за покупка на валута, а само за получаване на средства от продажба.

Екипът на Altcoins.bg Ви пожелава Веселин Празници!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога