Регистрация

За първи път в България-Арбитрум

За първи път в България-Арбитрум

Здравейте, днес ще ви представим един много нашумял проект в крипто света, а именно Arbitrum. Както повечето от вас знаят Арбитрум бе последният представен проект на binance launchpool и вече е свободно търгуван в по-големите световни криптоборси. Както знаете в Altcoins се стремим винаги да сме в крак с всички световни тенденции и затова сме щастливи да обявим, че Арбитрум е интегриран и в България. Той може да бъде свободно търгуван в сайта на Altcoins.bg.

 

Какво е Арбитрум?

 

Arbitrum е rollup верига, предназначена да подобри мащабируемостта на Ethereum. Тя постига това чрез обединяване на множество трансакции в една, като по този начин намалява натоварването на Етериум мрежата.

 

Казано по-просто, rollup веригата е решение от второ ниво, което обединява и обработва трансакции извън веригата, преди да подаде единична трансакция към основната мрежа на Етериум. Това означава, че потребителите могат да се радват на по-бързи и по-евтини трансакции, като същевременно се възползват от сигурността и децентрализацията на мрежата на Етериум.

 

Токенът на Arbitrum се нарича Arbitrum token или накратко ARB. Токенът се използва за заплащане на таксите за трансакции в мрежата Arbitrum и служи като средство за управление на протокола. Притежателите на ARB могат да участват в процесите на вземане на решения, като например да предлагат и гласуват за надграждане или промени в протокола.

 

Arbitrum е rollup верига, която позволява по-бързи и по-евтини трансакции в Ethereum, а нейният собствен токен ARB се използва за такси за трансакции и за управление. С нарастващото търсене на базирани на Етериум приложения и трансакции, rollup веригите като Arbitrum стават все по-важни за подобряване на мащабируемостта на мрежата.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога