Регистрация

Работно време на Altcoins.bg за Великденските празници

Работно време на Altcoins.bg за Великденските празници

Здравейте, приятели!

Ако се интересувате как ще работим по време на Великденските празници, прочетете по-долу:

Altcoins.bg продължава да работи 24/7/365, като само отделът по обслужване на клиенти ще почива (официални почивни дни са).

Това не означава, че ще оставим вашите въпроси и проблеми без съдействие. Пишете ни на имейла или чата, ще отговаряме и съдействаме, просто не толкова бързо, колкото обикновено.

Тази почивка по никакъв начин няма да се отрази на изпълнението на вашите поръчки! Системата е автоматична и няма нужда от нас, за да заплати сумата по някоя поръчка или да изпрати коините по друга. 

Всеки един метод на плащане, който използваме, също има свое работно време и почивни дни, затова проверете и техния график, ако искате да сте сигурни, че сделката ви ще се осъществи своевременно.

Официални почивни дни:

От 30.04 (петък) до 04.05 (вторник)

06.05 (четвъртък) - Гергьовден.

 - Банков превод - Банките не работят и не изпълняват междубанкови преводи по празниците, затова всички преводи след 14:30 ч. на 29-ти април ще бъдат получени до 14:30 ч. на 5-ти май. Това важи за вашите банкови преводи към нас, както и нашите преводи към Вас.

Кеш Терминал - Терминалите работят с работното време на обектите, в които са поставени, така че се съобразете къде се намира терминала, който искате да използвате. Като цяло голяма част от обектите работят и по време на празниците, така че не би трябвало да е проблем да закупите валута от голяма част от терминалите.

Изипей - Изипей винаги имат дежурни каси и по празниците, така че покупката през тях и получаването на пари от поръчки за продажба ще продължи нормално. Все пак проверете работното време на най-близката до вас каса, за да не се разхождате излишно.

Ипей Ще продължите да получавате средства по сметките си в Ипей и картите на Изипей денонощно и по време на празниците! За жалост тези методи не могат да се използват за покупка на валута, а само за получаване на средства от продажба.

Екипът на Altcoins.bg Ви пожелава спокоен и весел празник!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога