Регистрация

Crypto Youtube Wars

Crypto Youtube Wars

През изминалата седмица излезе още едно клипче, част от крипто театъра, който радва зрителите в ютуб през последния месец. Тъй като отново са си позволили да ни намесят, сме длъжни да коментираме.

Съдържанието на клипчето беше наистина добре подредено, имаше съспенс, драма, клоунски номера и всичко, което е нужно, за да е интересно за зрителите и с цел висока гледаемост, въпреки сериозността на темата за крипто валутите.

В случая за Altcoins.bg обаче не беше обоснован нито един факт, който да засяга нашата коректност и лоялност към хилядите ни клиенти, някои от тях доста известни. Това, че Даниел Петканов е един от тях, може само да ни радва!

Нашата принципна позиция не се е променила.

Г-н Жечев на някои места изманипулира аудиторията с цел гледаемост и по-голям интерес, в което може би няма нищо лошо. Стига да не използва нас като лост към личния си успех! Клоунските номера винаги ще разсмиват хората. Ежедневието ни има нужда от такова съдържание.

Мотивацията за направата на клипчетата му е повече от ясна, след като в тях реши да направи „промоция“ за нови абонати.

Няма смисъл да коментираме повече внушенията, изречени по наш адрес, в това рекламно видео. Разбираме, че криптовалутите в момента са интересна тема и всеки иска да ‚яхне вълната‘, но няма как това да бъде за наша сметка.

Altcoins.bg работи за клиентите си и благодарение на тях. Ние не задължаваме никой да ни харесва или използва, всеки има право на мнение и избор, но трябва да се замисли преди да злоупотребява с нечие име или репутация.

Във видеата и „фактите“, които се споделят в тях, няма нито една история на недоволни, излъгани или подведени клиенти. Никой не е бил ощетен от нас по никакъв начин за цялото ни съществуване, което само по себе си говори за прозрачността на нашите услуги. И това е факт.

Altcoins.bg беше предпочитано място за бърза и сигурна обмяна на криптовалути в България преди клипчето на Дани Петканов, но след клипчетата и на Любо Жечев, интересът към нас порастна неимоверно.

Благодарим на г-н Жечев за интереса, макар и може би базиран на някакъв личен конфликт с г-н Петканов. Лоша реклама няма, но въпреки това няма да позволим името ни да се петни за разчистване на чужди сметки.

Оценяваме професионализмът, с който г-н Жечев работи, но няма да толерираме повече от безвкусните му закачки по наш адрес.

Изминахме дълъг път от създаването си през 2017 г., за да се превърнем в това, което сме днес. Няма как да позволим на някой да се възползва от труда ни.

Бихме искали да помолим за в бъдеще всеки, който желае да си направи реклама с нашето име и лого, да бъде така етичен и любезен да попита, за да не се налага да намираме работа на адвокатите ни.

Благодарим за вниманието и доверието!

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога