Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 03.11

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 03.11

Добро утро в сряда, още по-добро е за Етериум феновете!

Доминация на Биткойн: 43.45%

Цена на Биткойн: $63 133

Обем търговия за последните 24 часа = $132.85 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 76 Extreme Greed

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 2.74T 2.74%
Пазарна Капитализация на Биткойн 1.190T 2.13%
Пазарна Капитализация на Етериум 539B 4.51%
Пазарна Капитализация на DeFi 156B -0.51%

 

Етериум с нов рекорд, CME ще пуска Етър мирко фючърси

През последните седмици Етър непрестанно ни изненадва с нови рекорди и ето, че направи същото. Вчера втората по пазарна капитализация криптовалута достигна цена от $4,486.38, като подмина поставения си преди това АТН от $4,467.

В допълнение CME (Чикагската търговска борса) обяви, че ще даде началото на нов продукт - Етериум микро фючърс от 6 декември. Той ще даде възможност на инвеститорите да правят по-малки покупки на сегашните Етериум фючърс договори. Към момента СМЕ предлага само залагания за 50 Етъра или около $224,780. Микро фючърсите ще се търгуват на 1/10 от цената на монетата, което ще даде възможност на малките инвеститори да се включат в търговията.

Microsoft се насочва към метавърс

Microsoft съобщи, че ще работи над 3D аватари и потапяща виртуална екосистема. "По време на срещата бяхме ударени от виртуалната реалност" - каза Nicole Herskowitz, мениджър на Microsoft Teams.

Ходът следва този, който Facebook направи. Миналата седмица социалната платформа обяви, че променя името на групата на Meta, като отделните приложения ще запазят сегашните си названия. Zuckerberg каза, че иска да даде живот на метавърс и че това е главен приоритет на организацията.

Според The Verge, Microsoft ще създаде изкуствен интелект, който ще слуша гласа на човек, и ще създаде аватар, който ще може да участва в онлайн игри, събития и други. Katie Kelly, мениджър на продукти, каза, че функционалността евентуално ще бъде налична през първата половина на следващата година.

Предишен глава на CFTC се присъединява към FTX US

FTX US съобщи, че наема Mark Wetjen като глава на политики и регулаторни стратегии. Wetjen е бил комисар на CFTC в периода от 2011 до 2016, като временно е изпълнявал ролята на председател на CFTC през 2014.

CFTC отговаря за регулирането на деривативите в САЩ - финансови договори, базирани на стоки или суровини. Това включва цената на Биткойн и Етириум фючърсните договори.

Наемането идва с ясните планове на FTX US да предостави крипто деривативи на своите клиенти в САЩ. Наскоро компанията придоби LedgerX, първата деривативна крипто платформа, регулирана от CFTC.

SEC удължи молбата за Биткойн ETF на Valkyrie

SEC отново удължи молбата на Valkyrie за Биткойн спот ETF, като срокът е 7 януари 2022. Това не е първият път, в който SEC удължава молбата на Valkyrie. Въпреки това компанията наскоро получи одобрение за Биткойн фючърс ETF, заедно с ProShares и VanEck.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога