Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 22.02

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 22.02

Добро утро! Ние от Altcoins.bg имаме прекрасна новина за теб! Скоро листваме UST! А сега към дневната доза крипто новини!

Доминация на Биткойн: 42.20%

Цена на Биткойн: $36 926

Обем търговия за последните 24 часа = $108 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 20 Extreme Fear

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 1.66T -7.44%
Пазарна Капитализация на Биткойн 700B -5.87%
Пазарна Капитализация на Етериум 302B -7.60%
Пазарна Капитализация на DeFi 108B -3.00%

Президентът на Ел Салвадор предлага гражданство за чуждестранни инвеститори

Nayib Bukele продължава с опитите си да направи страната благоприятно място за инвеститори. В неделя той излезе в Twitter, за да съобщи, че ще внесе за гласуване 52  реформи до Конгреса на страната. 

Сред най-важните промени ще са намаляване на бюрокрацията, създаване на данъчни облекчения и предлагане на гражданство на чужденци, инвестирали в страната.

Bukele обеща да направи Ел Салвадор най-свободната държава, в момент, когато светът се движи към “тирания” по негови думи.

Наскоро той имаше проблем със Сената на САЩ, който се бои от риска, който малката страна можела да създаде. Bukele отвърна с пост, че Салвадор има свой суверенитет и не е колониална страна, в която някой да може да дърпа конците.

Той е на път да създаде и Биткойн облигации, като част от събраните средства ще бъдат инвестирани в криптовалутата, а останалата част ще бъде използвана за изграждането на Биткойн град.

 

Intel разкрива нов Биткойн майнинг чип

По време на International Solid-State Circuits Conference Intel сподели детайли за своя “Bonanza Mine'' (BMZ1) майнинг чип. Компанията сподели за своя 3,600-ватова платформа, която включва 300 BMZ1 чипа.

Чипът е създаден с цел да изпълнява специфични задачи - в случай добив на Биткойн. Очаква се той да спести голямо количество енергия, като дори има поръчки за чипа. Сред вярващите в разработката са Jack Dorsey и майнинг басейна Argo Blockchain.

Друг майнинг стартъп на име Griid, който има оценка от $3.3 млрд, също е сключил договор с Intel за чипа.

 

DAO планира да купи франчайза Denver Broncos за $4 млрд

Сред създаването на DAO-та като U.S. Constitution и Super Bowl ads, нова автономна организация надига глас. 

Сега ново DAO планира да закупи Denver Broncos, американски футболен франчайз.

Името на организацията е BuyTheBroncosDAO и тя трабва да събере немалката сума от $4 млрд, за да изпълни своя дълг. Ако сделката бъде спечелена, новият собственик ще има права над Broncos и ще може да менажира тийма.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога