Регистрация

Важно съобщение: Altcoins ще поддържа суопа от Polygon (MATIC) към Polygon (POL)

Важно съобщение: Altcoins ще поддържа суопа от Polygon (MATIC) към Polygon (POL)

Здравейте, приятели!

Имаме удоволствието да ви информираме, че ще поддържаме суопа от Polygon (MATIC) към новия токен Polygon (POL). Това ще изисква временни промени в опциите за депозит, теглене и спот обмяна, за да осигурим гладък преход.

 

Ключови дати и промени:

- На 10 септември 2024 г., в 05:00 , ще премахнем MATIC от опциите за депозит, теглене и спот обмяна. Всички чакащи поръчки ще бъдат отменени. Моля, уверете се, че сте осигурили достатъчно време за обработка на вашите депозити на MATIC токени преди този момент.

 

- В 05:30 ч. на същия ден депозитите и тегленията на MATIC токени ще бъдат напълно преустановени. Моля, не оставяйте нищо за последния момент, за да избегнете забавяния или загуби.

 

- На 13 септември 2024 г., в 12:00, Altcoins ще възобнови депозитите, тегленията и спот обмяната на MATIC токени, този път вече като POL.

 

Обмяна на токени:

Всички токени MATIC ще бъдат автоматично заменени с POL в съотношение 1 MATIC = 1 POL. След приключване на процеса, тегленията на MATIC токени повече няма да бъдат поддържани.

 

Altcoins ще направи отделно съобщение, след като суопа приключи, за да ви информира кога депозитите и тегленията на POL токени ще бъдат напълно отворени.

 

Моля, следете нашия блог и социални канали, и подгответе своите транзакции навреме, за да осигурите безпроблемно преминаване към новата версия на Polygon токените. Благодарим ви за разбирането и доверието!

 

UPDATE от 13.09.2024

POL отново е достъпен за директна търговия и обмяна в Altcoins.bg! Наличен е и за крипто-крипто обмяна в нашия дигитален Altcoins Wallet. Всеки, който има депозирани POL, може да се възползва и да започне да търгува нормално.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога