Регистрация

Как да верифицирам профила си в Altcoins.bg?

За да започнете процедурата по верификация, кликнете на Верификация в менюто вляво на вашия потребителски панел. Ще се отвори следния прозорец:

Тук както виждате, трябва да изберете какъв документ ще използвате за верификацията на вашия профил – лична карта, шофьорска книжка или паспорт. След като изберете типа документ, следва да качите снимките.

Имайте предвид, че ще бъде доста по-удобно, ако завършите този процес през мобилния си телефон. От него директно ще може да се снимате и да качите нужните документи. Те са:

1. Документ Лице

Цветна снимка с висока резолюция на лицето на избрания от вас документ за самоличност. До него на лист трябва да е написано „Да послужи за търговия с криптовалути в Altcoins.bg”, дата, подпис.

2. Документ Гръб

Цветна снимка с висока резолюция на гърба на избрания от вас документ за самоличност. До него на лист трябва да е написано „Да послужи за търговия с криптовалути в Altcoins.bg”, дата, подпис.

3. Селфи с документа за самоличност

Снимка на лицето Ви, докато държите документа си за самоличност. Трябва да се вижда ясно вашето лице, както и снимката, и данните на документа за самоличност.

След като качите всички документи, кликнете на бутона „Запази“. Ще ви пренасочим към прозореца с краткия Въпросник, който трябва да попълните, за да може да завършим профила ви.

 

След като попълните всички полета, кликнете на Изпрати.

Ако документът Ви за самоличност е безсрочен, напишете като дата на валидност на документа 01.01.2050 г.

Ще видите следния прозорец:

Това означава, че успешно сме получили документите ви. Екипът ни ще ги обработи и ще получите имейл, когато има резултат от вашата верификация. Обикновено в работно време одобрението става в рамките на 15-20 мин.

След като получите одобрение, може свободно да използвате пълната функционалност на платформата.

Ето и как да закупите или продадете криптовалута в Altcoins.bg

 

Други статии, които може да ви бъдат интересни:

 -    Как да се регистрирам в Altcoins.bg?

-      Как да закупя криптовалута от Altcoins.bg?

-       Как да продам криптовалута чрез Altcoins.bg?

-        Как да платя поръчката си за покупка на криптовалута в Altcoins.bg?

-        Как да платя поръчката си за продажба на криптовалута в Altcoins.bg?  

    Какви видове портфейли за криптовалути има и как да си избера портфейл?