Регистрация

Как да продам криптовалута с Altcoins.bg?

Пълни инструкции може да видите във видеото или да прочетете статията малко по-долу.

 

 

Започнете оттук с избора на валута

Продажбата на критовалути е аналогична на тази по покупка, с единствената разлика, че този път вие трябва да изпратите криптовалутите към наш уолет, а ние да наредим плащането в лв.

Първата стъпка е да изберете валутата, която искате да ни продадете от списъка на сайта. След това натиснете белия бутон Продай непосредствено до нея.

 

Заявете стойност на продажбата

Изберете желаната от вас сума от предложените фиксирани стойности или въведете ръчно.

При ръчно въвеждане, в лявата страна се въвежда сумата в лв., а вдясно точно количество коини. Което и поле да попълните, другото ще се преизчисли автоматично.

 

Изберете метод на плащане

 

 

Ако изберете банков превод, услугата ще ви струва 1 лв. Можем да направим плащане до всяка банка в България.

 

Изпращането на плащането по КИН в Ипей е напълно безплатно, тъй като постоянно поддържаме парични наличности в Ипей и можем директно да наредим плащането към Вас.

 

За да получите плащането на каса на Изипей, ще ви струва около 1% от сумата. Малко е по-скъпичко, но удоволствието директно да си вземете паричките кеш е нещо друго.

 

Попълнете формата за продажба

 

След като сте готови с избора на метод за получаване на левовете, попълнете банковата сметка / КИН / ЕГН, на които трябва да изплатим левовете.

После натиснете „ПРОДАЙ“.

Ще се отвори нов прозорец, в който да проверите въведената информация за вашата продажба.

 

Попълнете двата чек-бокса, че сте съгласни с нашите условия и се съгласявате да преизчислим вашата поръчка при получаване на монетите по нашия уолет.

За завъшване на поръчката, кликнете Потвърждавам.

 

Финализиране на поръчката

 

При успешно направена поръчка за продажба, ще видите прозорец, подобен на този от снимката по-долу:

Направете превода на коините. След като ги получим по нашия уолет, ще завършим вашата поръчка и ще получите имейл за потвърждение. Това означава, че вашето плащане в лв. е наредено към избрания от вас метод. Готово!

 

Ако не намирате отговора на вашия въпрос тук, прочетете пълните инструкции за работа с платформата или се свържете с нас на имейл support@altcoins.bg