Регистрация

Услуги

Altcoins.bg е водеща платформа в България за обмяна на криптовалута, не само от гледна точка на клиентски интерес, брой предлагани валути, бързина, сигурност и изгодни цени, но и по качеството и вида на услугите, които предлагаме за физически и юридически лица. По-долу може да видите наличните услуги към този момент (разделът периодично ще бъде актуализиран):

- Altcoins - твоят дигитален уолет в България

- Как да участваме в Binance Launchpool, Launchpad и MegaDrop с Altcoins.bg

- Обмени крипто за крипто- Бързо, лесно и с няколко клика

Международни трансфери с Altcoins

OTC (Over The Counter) ТЪРГОВИЯ

- Обмяна на криптовалута

Altcoins PAY

- HODL в Altcoins.bg

- Зареди директно акаунта си в Binance

- Депозит на крипто в Altcoins

- Услуги за бизнес клиенти

- Услуги за инвеститори

- Данъчни крипто консултации

- Крипто счетоводно обслужване

-----

- Altcoins - твоят дигитален уолет в България

Радостни сме да обявим, че към момента дигиталният ни Altcoins уолет поддържа над 100 валути за директно депозиране, теглене и обмяна крипто за крипто. Това разнообразие прави Алткойнс единствената платформа в България, която предлага дигитален уолет с толкова широка гама от приемани криптовалути.

Прочетете повече тук.

 

- Как да участваме в Binance Launchpool, Launchpad и MegaDrop с Altcoins.bg

Несъмнено навсякъде чувате за Binance Launchpool, Launchpad и напоследък за Megadrop. Но какво всъщност представляват тези платформи и как можете да участвате в тях? Прочетете повече тук.

 

- Обмени крипто за крипто- Бързо, лесно и с няколко клика

С радост искаме да обявим, че вече може да обмените крипто за крипто вътрешно в платформата на Altcoins.bg по-лесно от всякога. Всеки, който има налични криптовалути в акаунта си в сайта, вече може да ги обмени безпроблемно за USDT. След това може да го обърне във всяка една от поддържаните от нас валути по всяко време на денонощието.

 

- Международни трансфери с Altcoins

Във времена на глобализация и свързаност, международните трансфери са станали неизбежна част от нашия финансов живот. Но защо тези трансфери трябва да бъдат сложни, бавни и с ограничения? С Altcoins, вече имате възможността да извършвате международни трансфери, които са бързи, лесни и удобни.

 

- OTC (Over The Counter) ТЪРГОВИЯ

В света на криптовалутите, ОТС (Over the Counter) сделките представляват важен инструмент за инвеститорите и бизнесите, които оперират с големи суми и търсят по-добри условия и сигурност при изпълнение на техните сделки. От Altcoins с гордост ви представяме своята ОТС услуга, която дава възможност на потребителите да използват ОТС сделките за улеснение и комфорт. Прочетете повече

 

- Обмяна на криптовалута

Това е първата услуга, с която започна платформата ни и все още е основната и най-търсената. Altcoins.bg е любимо място на Българите за директна покупко-продажба на криптовалути срещу левове. Предлагат се всички основни и модерни в момента коини, а методите за разплащане са специално подбрани за местния пазар. Те включват банков превод, Sepa превод, Изипей, Ипей, Кеш Терминал, Settle за картови разплащания. Както валутите, така и методите за плащане се актуализират и постоянно се прибавят нови. 

Обмяната на криптовалути през Altcoins.bg е една от най-добрите услуги в България, защото само ние предлагаме възможност за търговия със стейбълкойни с ниска такса за транзакцията. По този начин вие си гарантирате, че няма да бъдете подвластни на волатилността на пазара в момента, в който искате да влезете в света на криптовалутите или да изтеглите средства за покриване на някакви разходи. Хората, които работят с по-големи суми, веднага ще оценят този плюс, защото и минимална промяна в цената на един криптоактив, може да доведе до големи промени в очакваната от вас стойност.

С това следва да въведем и следното:

 

- Услуги за бизнес клиенти

Единствено Altcoins.bg поддържа пълен набор от услуги за бизнес клиенти, като целият процес е автоматизиран. При нас може да получите фактура за вашите покупки и продажби на криптовалути, може да получите пълна справка за генерирания от вас оборот, като платформата дори предлага възможността да издаде данъчно-счетоводен документ от ваше име, който в последствие просто да предоставите на вашето счетоводство.

Пълна информация и спецификация на тази услуга може да намерите тук: Услуги за бизнес клиенти от Altcoins.bg

Следват и

 

- Услуги от Altcoins.bg за инвеститори

 

Инвеститорите са специфична група от физически и юридически лица, които имат по-специални нужди за техните инвестиции. Затова ние от Altcoins.bg сме създали специализиран отдел за работа с такъв тип клиенти, за да можем да покрием максимално гъвкаво и адекватно техните интереси. За да научите повече за тази услуга, прочетете следващата статия или се свържете с нас: Услуги от Altcoins.bg за инвеститори

 

- Altcoins PAY

Горди сме да можем да въведем и тази нова услуга. С нея всеки онлайн и физически магазин ще получи възможността бързо и лесно да започне да приема плащане в криптовалути. Стартирахме с Биткойн на основната мрежа, а вече имаме активна и Лайтнинг мрежа, която ни позволява да предлагаме по-бързи и по-евтини транзакции, а в последствие ще добавим още валути, нови опции, както и автоматична интеграция на услугата в Altcoins.bg. За повече информация или въпроси, може да се свържете с нас на pay@altcoins.bg

 

- HODL в Altcoins.bg

Функцията HODL е новото допълнение към портфолиото ни. Чрез нея предоставяме възможността да поддържате баланс от определени криптовалути при нас. Функцията е активна при нови покупки срещу фиатна валута, а вече имате възможност да генерирате собствен депозитен адрес за крипто, което да обмените в удобен за вас момент.

- Зареди директно акаунта си в Binance

Да закупиш или продадеш криптовалута от акаунта си в Binance никога не е било толкова лесно! Това е възможно благодарение на връзката с най-голямата крипто борса в света, която от Altcoins.bg въвеждаме за пръв път на българския пазар.

- Купи крипто с евро, бъди независим!

SEPA буквално означава Single European Payments Area и позволява да се правят бързи и евтини преводи в евро в цяла Европа. Прочетете повече.

- Крипто депозит в Altcoins

Преди известно време пуснахме статия в блога за новите "killer" функции в Altcoins, а сега дойде момента да обявим още една страхотна новина, а именно ваш напълно функциониращ крипто уолет в платформата, който може да използвате за депозит на Биткойн, Етериум, USDT и BNB. Вижте пълните възможности.

 

- Altcoins Accounting - Данъчна консултация и счетоводно обслужване с Марина Мучакова

 

С все по-широкото разпространение на криптовалутите, все повече хора имат нужда от специфична данъчна консултация, попълване на Годишна Данъчна Декларация, въпроси относно NFT, Defi, liquidity providing и тяхното правилно осчетоводяване и данъчно третиране. Много новостартиращи крипто компании пък имат нужда от адекватно счетоводно обслужване на тяхната дейност. Законите и третирането на криптовалутите в българското законодателство не са точно определени и има много неясноти и подводни камъни. Затова е изключително важно да подберете правилния партньор! В наше лице това вече е възможно! Крипто, данъци и счетоводство могат да бъдат в едно изречение!

Прочетете повече тук:

Крипто данъчна консултация с Марина Мучакова

Счетоводно обслужване на фирми и физически лица

 

За счетоводните кантори пък можем да предложим услуга, която също е безценна и може да им осигури нови клиенти и адекватно и правилно обслужване на текущите. Това именно е обучение по счетоводно и данъчно третиране на криптовалутите за счетоводители. Тази услуга (събитие) все още е в процес на подготовка, затова ще я обявим официално малко по-нататък. За повече информация по някоя от счетоводните ни и данъчни услуги, може да пишете на accounting@altcoins.bg.

 

При общи въпроси относно нашите услуги, може да пишете на support@altcoins.bg. Ще се радваме да помогнем!