Регистрация

Не получавам имейл за верификация в Gmail?!

Тъй като напоследък зачестиха въпросите от хора, които не могат да намерят мейла си за потвърждение на електронната поща в gmail, решихме да напишем това кратко ръководство, за да може всеки да знае къде да го търси.

Gmail се опитват да ви предпазят от нежелани съобщения и затова част от кореспонденцията, която може да искате да видите, отива в две допълнителни папки - Spam или Promotions.

В нашия случай те засичат, че сме платформа, която изпраща доста имейли и тъй като не знаят дали това съобщение е желано от вас, те може да ви направят услуга и скрият от основния ви  инбокс.

За да го видите, трябва просто да отворите някоя от тези папки и да намерите мейла си от нас. 

След като го отворите веднъж, системата им ще отчете, че вие желаете да комуникирате с нас и имейлите ни няма да се "крият". Ето как да откриете папката SPAM:

В менюто вляво първо кликвате на MORE, после намирате SPAM, както е показано на снимката по-долу:

Ако съобщението за потвърждение на имейл адресът ви от нас не се намира там, то проверете в папката Promotions, която е горе вдясно на основното меню на пощата ви. 

Ако случайно ги няма и там, изпратете ни празен имейл до s[email protected] със заглавие "Тест" и си изискайте нов мейл за верификация на имейла от системата ни. До няколко секунди трябва да се появи в пощата ви от Gmail.