Регистрация

1INCH и Injective Protocol (INJ) налични за търговия в Altcoins.bg

1INCH и Injective Protocol (INJ) налични за търговия в Altcoins.bg

Здравейте приятели,

Радваме се да ви представим двете най-нови попълнения в портфолиото на Altcoins.bg, а именно 1INCH и INJ. С тях сайтът ни вече разполага с разнообразието от 24 криптовалути като продължаваме да сме номер 1 в България в това отношение (и не само).

А сега нека се запознаем с новите токени:

 - 1INCH е основан от Сергей Кунц (Sergej Kunz) и Антон Буков (Anton Bukov) по време на ETHNewYork hackathon през 2019 г. Двамата се срещат по време на live steam в YouTube канала на Kunz (CryptoManiacs) и след това заедно печелят награда на hackathon-а в Сингапур. както и две големи награди от Ethereum Global.

1INCH е агрегатор, свързващ различни DEX-ове (децентрализирани борси) в една платформа, позволяваща на своите потребители да изберат най-ефективната цена за суап. По този начин предлагат на потебителите си по-добри суап рейтове, отколкото те сами биха намерили в отделните DEX-ове, като им спестяват време и усилия.

1INCH  е уникален с това, че осигурява незабавно управление (instant governance) за своите потребители. Тази функция им позволява да гласуват за конкретни настройки на протокола в модела на децентрализирана автономна организация (DAO). Токенът може да се използва за стейк и участие в управлението на протокола.

 

...........

 

 - Injective Protcol (INJ) - Проектът е революционна идея, която има за цел да направи обменът на валути напълно децентрализиран, чрез публично управлявани мрежи. Това означава, че борсата се управлява единствено от хора, които държат INJ токени. Няма централизиран управителен орган, който да налага контрол върху развитието на проекта. Injective Protocol официално стартира чрез публично предлагане през 2020 г. и беше подкрепен от имена в индустрията като Binance, Pantera и Hashed.

Injective Protcol е забележителен проект, защото има за цел да разреши проблемите във финансовия свят като използва децентрализирания характер на блокчейн технологията. INJ позволява на инвеститорите да участват в една наистина децентрализирана финансова организация (DeFi), където имат правомощията да правят промени и да въвеждат нови идеи. Блокчейнът Injective Chain е достъпен за използване от всеки, което го прави напълно децентрализиран. Няма значение дали сте малък инвеститор или голяма корпорация, Injective Protcol предлага същото ниво на влияние и сила на всички. Блокчейнът ви позволява да търгувате с широк спектър от деривати, CFD и други форми на активи. Въпреки, че въвежда революционна технология за децентрализация на света на борсите и търговията, Injective Protocol все още работи по доказани методи за печелене на пари. Потребителите плащат такси за транзакции в INJ, което позволява на платформата да продължи да работи по децентрализиран начин.

Блокчейнът на Injective Protcol работи на механизъм за proof of stake (PoS). Това е алтернативен консенсус на популярния proof ot work (PoW), използван от Bitcoin. PoS има многобройни предимства по отношение на необходимата входна мощност за добив, мащабируемост и използваемост. Консенсусът също играе съществена роля за осигуряване на децентрализиран начин на работа за цялата мрежа.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога