Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 12.08

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 12.08

Добро утро! Работната седмица е към своя край, но какви са последните важни крипто новини?

Доминация на Биткойн: 44.88%

Цена на Биткойн: $45 465

Обем търговия за последните 24 часа = $129 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 70 Greed

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 1.9T 0.79%
Пазарна Капитализация на Биткойн 850B -1.07%
Пазарна Капитализация на Етериум 369B -0.09%
Пазарна Капитализация на DeFi 96B 17%

Хакерите на PolyNetwork готови да върнат парите

Атакуващите, отговорни за най-големия хак досега в крипто индустрията, са готови да върнат парите обратно. PolyNetwork бе хакнат за $600.3 млн, като похитителите вчера върнаха обратно близо $5 млн.

Разработчиците на PolyNetwork предоставиха на хакера три адреса, чрез които може да върне откраднатото. Атакуващият прехвърли $2.1 млн в USDC и Биткойн до два от адресите, а малко по-късно още $2.56 млн в Shiba Inu и Fei USD.

 

Крипто пазарът струва почти $2Т, Биткойн и Етериум ръководят вълната

Крипто пазарът отново е на път да се върне към предходните си нива, в които струваше над $2Т. Ходът е ръководен от двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация - Биткойн и Етериум. Биткойн е нагоре с над 16% за последните 7 дни, а Етериум с 18%. Етър премина през “London hard fork”, който промени същността на таксите и даде дефлационен елемент на криптовалутата. Сред другите токени, които също повишиха своите цени, са BNB, XRP, Polkadot, Solana и Litecoin.

 

Valkyrie е четвъртата компания, която кандидатства за Биткойн фючърс ETF

Valkyrie Digital Assets е подала апликация за фючърс ETF на Биткойн, който предоставя възможност за недиректна експозиция към криптовалутата чрез фючърс договори. Компанията също бе подала апликация за Биткойн ETF през април, но SEC не изглежда да дава приоритет на този финансов инструмент. 

 

EIP-1559 е изгорил $100 млн в такси досега

Дългоочакваният ъпгрейд на протокола на Етериум настъпи миналата седмица и досега над $100 млн са премахнати от предлагането на криптовалутата. Цената се покачи значително, като достигна нива от $3,269 според CoinMarketCap. Досега са изгорени 31,293 Етъра, като сред най-големите платформи, използващи мрежата, са  OpenSea и Uniswap. 

 

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога