Регистрация

Luna спряха блокчейна си. Какво правим?

Luna спряха блокчейна си. Какво правим?

През нощта наше време е излязло изявление от Terra, което гласи:

The Terra blockchain has officially halted at block 7607789. Terra Validators have halted the network to come up with a plan to reconstitute it. More updates to come.

Това буквално означава, че са спрели блокчейна си в опит да го реконструират и спасят проекта. 

За жалост това означава, че след като блокчейна не работи, ние няма да можем да получаваме Luna от вас, нито да изпращаме. След като не можем да извършваме дейността си на тази монета, се налага да я извадим от нашето портфолио.

Ако някой все още има чакащи поръчки за покупка на Луна, които не е получил, нека се свърже с нас на support@altcoins.bg, за да решим как равностойността на валутата да стигне до него.

Този случай с Luna идва само да ни покаже, че в крипто не всичко е цветя и рози. Щом проект като този, който се намира във вихъра си, с десетки милиарди капитализация буквално може да бъде разрушен и занулен за 2-3 дни, то трябва да сме много внимателни къде и как даваме парите си! Винаги диверсифицирайте, никога не позволявайте да имате прекалено голяма експозиция в един алткойн и екосистемата му. 

Според нас голям процент от портфолиото ви може да бъде само в Биткойн. Всичко друго е много голям риск, който трябва да осъзнавате.

Съжаляваме за всички фенове на Luna, няма да крием, че и част от нас бяха сред тях, беше ни сред любимите проекти, но ситуацията едва ли може да бъде овладяна. Повече информация как се стигна дотук може да прочетете от статиите в блога ни от последните дни:

Топящият се пег на UST vs. Bitcoin

Сагата продължава. Do Kwon стои зад още един фалирал стейбъл

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога