Регистрация

Промоция като за Европейско! Най-изгодните цени в България по време на първенството!

Промоция като за Европейско! Най-изгодните цени в България по време на първенството!

Здравейте, приятели!

Днес започва най-дългоочакваното футболно събитие - Европейското първенство по футбол! И въпреки че нашият национален отбор за пореден път няма да участва, футболните фенове сред нас няма да изпуснат и една минута от предстоящите мачове. Не всичко обаче ще се върти около най-обичания спорт.

Криптовалутите не спят и никой от нас няма да спре инвестициите си. Затова от публикуването на тази статия до края на първенството, на Altcoins.bg ще може да се радвате на най-добрите цени в България за покупка и продажба на криптовалути.

 

Както вече знаете, Altcoins.bg е:

- Единствената платформа в България, която предлага над 20 валути за директна търговия;

- Единствената платформа в България, която поддържа USDT през мрежата на Трон, което прави транзакциите бързи, лесни, евтини и защитени от волатилност;

- Единствената платформа в България, която предлага автоматично и пълно обслужване на поръчки от физически и юридически лица, включително и автоматично генериране на платежни документи.

- Единствената платформа в България, която промотира карта, с която може да теглите своите средства от крипто БЕЗПЛАТНО! Без скрити такси, през превалутиране, без такса за теглене от банкомат и т.н.

А от днес към всичко това спокойно можем да добавим и платформата с най-добри цени в България!

Нашият фокус винаги е бил да бъдем ориентирани към нуждите на клиентите, да бъдем най-предпочитаната платформа за обмяна на криптовалути в България, да предлагаме най-добрата и пълна услуга, най-добрия съпорт, а не само изгоден курс. Горди сме, че можем да комбинираме всички плюсове на едно място.

Всички други предимства на Altcoins.bg може да прочетете в тази статия: Защо да изберете Altcoins.bg

До края на тази промоция временно спираме кешбека от Бонус Програмата, просто защото няма да имате нужда от него. Ще получите най-добрите цени в България без условия и  изисквания. Бонусът "Покани Приятел" естествено остава активен!

Междувременно не забравяйте да следите нашия блог и фейсбук страница, защото всичкo важно, нови услуги и промоции се публикуват първо там. Няма да съжалявате, защото скоро предстоят доста интересни неща. Винаги сме се стремяли да бъдем най-иновативната платформа в България и това няма да се промени.

Пожелаваме ви приятно гледане на Европейското и успех с инвестициите в криптовалути!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога