Регистрация

Ново! Крипто Дейли - фейсбук група и телеграм канал

Ново! Крипто Дейли - фейсбук група и телеграм канал

Както сами може да видите, в последните няколко месеца започнахме да се развиваме и на няколко нови фронта. Стараем се с ежедневната ни рубрика "Сутрешно кафе с Altcoins.bg" да ви държим информирани за всичко най-интересно от света на криптовалутите. Досега нямаше такъв продукт на българския крипто пазар, а е адски полезен, защото знаете какво е довело до днешните промени в цените, кои са били най-интересните събития от деня, както и какво да очаквате.

Това обаче не е достатъчно, защото всеки от нас има нужда да знае новините не само в минало време, а докато събитията се случват, за да може да вземе най-адекватното решение за инвестициите си. Да, ние никога не говорим за спекулации, въпреки че са неразделна част от криптото (а и традиционните финансови пазари), за нас най-правилния начин за работа с финансите ни е да бъдат разглеждани като инвестиция.

Това доведе до нуждата да имаме ресурс и място, в което може да споделяме с вас всичко най-интересно, в момента, в който се случва. Какъв по-добър вариант от фейсбук група и телеграм канал? Защо да следите 20 различни групи и сайта, когато телефоните винаги са с нас и може да получавате всяко едно известие на момента.

По-долу може да видите линкове към двата ни нови продукта: 

Фесбук група Крипто Дейли:

👉 https://www.facebook.com/groups/cryptodailybg

и телеграм канал Крипто Дейли:

👉 https://t.me/cryptodailybg

Най-хубавото там е, че вие също може да споделяте всичко най-интересно, което ви е попаднало през деня, за да изградим едно наистина сплотено и взаимно помагащо си крипто общество в България.

С тези продукти ние продължаваме да разширяваме портфолиото си от услуги и вече може не само да обменяте пари за крипто при нас и обратно, но и да сте винаги информирани за всичко най-ново и най-интересно.

Скоро предстои да обявим и няколко уникални и още по-полезни услуги за България, така че уверете се, че ни следвате в социалните медии, за да разберете първи.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога