Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 05.11

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 05.11

Добро утро в петък!

Доминация на Биткойн: 42.93%

Цена на Биткойн: $62 324

Обем търговия за последните 24 часа = $128.49 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 73 Greed

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 2.74T -0.17%
Пазарна Капитализация на Биткойн 1.175T 0.03%
Пазарна Капитализация на Етериум 537B 0.44%
Пазарна Капитализация на DeFi 164B -14.96%

 

Предишният CEO на Binance US, Brian Brooks с нова крипто позиция

Крипто компанията за добив на Биткойн BitFury сподели, че Brian Brooks е новият CEO на бизнеса. „BitFury е утвърден лидер в индустрията за дигитални активи, известен със своите постоянни усилия за изследване и развитие в своя клас патентовани технологии“, каза Brooks в изявление. Той ще помага на фирмата в набирането на финансирания и разширяване на майнинг бизнеса.

Brian Brooks бе председател на OCC по времето на Президент Тръмп. След това той стана част от Binance US като CEO с идеята да помага на компанията при регулаторни спънки. През лятото обаче най-голямата крипто борса бе залята от вълна регулаторно недоволство от страни по целия свят. В резултат, Brooks напусна своята позиция, но явно е продължил да търси поприще в крипто индустрията.

Binance търси измамниците зад Squid game токена

Говорейки за борсата, тя се опитва да направи добро впечатление пред финансовите органи, като в момента води разследване по измама за над $2 млн.

Squid Game токенът бе листнат на PancakeSwap и DODO, като достигна цена от $2,856 преди сайта и платформата да изчезнат в нищото. SQUID предлагаше play-to-earn модел, който дава на потребителите да печелят повече, ако участват в определени игри. Преди това обаче, те трябва да закупят именно SQUID токен.

Червени флагове имаше навсякъде, като най-големият бе, че токените могат да бъдат само купувани, но не и продавани. На 1 ноември в Telegram групата, екипът написа, че няма да поддържа проекта.

Сега Binance води разследване срещу извършителите. CEO-то на борсата, CZ, използва момента, за да напомни, че DeFi крие рискове, но той не обича да гледа как някой губи парите си заради измами, затова предприемат действия по случая.

Репортът на Square за Q3 – 23% спад в Биткойн печалбите

Разплащателната компания обяви, че за последното тримесечие печалбите от Биткойн са $1.81 млрд, 11% нагоре спрямо Q3 2020. Това число обаче е с почти 23% надолу, спрямо приходите за Q2 от тази година.

Като основна причина за драстичния спад е посочена сравнително стабилната цена на криптовалутата, което според Square намалява активността на клиентите.

SHIB надолу с над 15% за последните 24 часа

Официално можем да сложим край на Shiba Inu и нейното рали в класацията на топ 10 криптовалутите по пазарна капитализация, защото цената на токена спадна с 15% за последните 24 часа.

През миналата седмица SHIB достигна невиждани нива, като подмина с лекота своя съперник и предшественик Dogecoin. Сега обаче пазарът изглежда се нормализира от временната лудост. Токенът се търгуваше на цена от $0.00000516, а сега стои на $0.00004812.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога