Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 21.08

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 21.08

В събота е време за почивка и разбира се за нашия брой с крипто новини. Биткойн е на път да достигне нива от $50 000. Обмисли ли как ще отпразнуваш успеха? А сега директно към новините.

Доминация на Биткойн: 43%

 Цена на Биткойн: $48 700

Обем търговия за последните 24 часа = $111 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 78 Extreme Greed

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 2.10T 3.09%
Пазарна Капитализация на Биткойн 915B 3.37%
Пазарна Капитализация на Етериум 384B 1.58%
Пазарна Капитализация на DeFi 117B -13.62%

 

Всички клиенти на Binance трябва да довършат KYC регистрацията

Крипто борсата Binance съобщи, че всички клиенти трябва да довършат Know Your Customer верификацията. Промените се отнасят не само за новите клиенти, а и предходните, които не са завършили верификацията си. Докато тя не бъде осъществена, потребителят ще бъде възпрепятстван да тегли пари от борсата. 

Докато при основната верификацият клиентът трябва да попъли име и дата на раждане, то при междинното ниво (на което трябва да бъдат верифицирани всички от сега нататък) трябва да се въведат данни от паспорта и снимка. 

 

Кметът на Cool Valley иска да даде по $1 000 в Биткойн на всеки гражданин

Президентът на Cool Valley Jayson Stewart планира да даде на всеки гражданин по $1 000 равностойност в криптовалутата Биткойн. Градът има 1 500 жители.

Кметът каза, че Биткойн е дигиталното злато и би искал да раздаде на домакинствата някакво количество в Биткойн от $500 до $1 000.

Кметът се надява да започне Биткойн проекта до края на годината, като средствата ще бъдат събрани от спонсори, фондове и дори от средствата на града. 

 

BlackRock залага на компаниите за добив на Биткойн 

BlackRock е най-голямата компания, управляваща активи в света, която държи $9Т. Компанията е инвестирала в две компании, които добиват Биткойн - това са Marathon Digital Holdings и Riot Blockchain. Според подадени документи пред SEC бизнесът притежава 6.71% от Marathon Digital Holdings и 6.61% от Riot Blockchain.

Новината идва в момент, в който крипто пазарът расте след рестрикциите на властите в Китай над добивния сектор на Биткойн. 

 

AdvisorShares е поредната фирма, подала молба за Биткойн фючърс ETF

Преди около месец председателят на SEC Gary Gensler съобщи, че одобрението на Биткойн ETF може да бъде по-лесно за одобрение пред одобрението на изцяло крипто ETF. Това разбира се накара много компании да подадат молба за финансовия инструмент. 

Следващата в листата е AdvisorShares, която изглежда също има надежди за одобрението на фючърс крипто ETF от Gansler. 

 

Нова NFT мания - Nouns

След CryptoPunks е време за още една NFT мания - Nouns e колекция от случайно генерирани пикселизирани картинки. Вместо да направи едни drop (пускане), проектът ще генерира по едно NFT всеки ден. Досега са пуснати 14 NFT-та, които са генериали общо 1 642 Етъра или над $5 млн при днешните цени.

 

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога