Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 29.10

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 29.10

Добро утро ден преди дълогоочаквания уикенд!

Доминация на Биткойн: 44.18%

 Цена на Биткойн: $61 410

Обем търговия за последните 24 часа = $165.03 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 70 Greed

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 2.62Т 4.54%
Пазарна Капитализация на Биткойн 1.158Т 3.51%
Пазарна Капитализация на Етериум 513B 7.61%
Пазарна Капитализация на DeFi 149B -35.06%

 

ARK Invest купува акции на Robinhood на разпродажба

Компанията на Cathie Wood се възползва от разпродажбата на акциите на Robinhood, за да направи допълнителна покупка за своите фондове. Общо от ARK са закупили 2,240,680 акции със стойност от $79.4 млн.

По данни от компанията покупката е разпределена в няколко от фондовете, като най-голям е дялът в ARK Innovation ETF (ARKK) от 1,728,431 акции. Допълнителните 320,211 са отишли в ARK Next Generation Internet ETF (ARKW), 192,038 са станали част от ARK Fintech Innovation ETF. По-рано през тази седмица ARK Invest се е сдобила с още 625,995 акции на борсата.

Robinhood стана публична малко по-рано тази година, но през тази седмица цената на компанията спадна, след не чак толкова добрите финансови резулатати за Q3 в сравнение с Q2. Приходите за последното тримесечие са спаднали с $51 млн, 78% надолу сравнено с $233 млн приходи за Q2. Акциите достигнаха нива от $35.44, значително по-ниси стойности от началната си цена на търгуване от $38.

 

Цената на Етериум достигна нов рекорд след влизането в сила на ъпдейта Altair

Етър е с 8% нагоре за последните 24 часа, като криптовалутата дори постави нов рекорд в $4416.05, само дни след като през миналата седмица достигна нови нива.

Вчера влезе в сила нов ъпдейт на име Altair, който направи преминалането от proof-of-work към proof-of-stake една стъпща по-близо. Началото на Етериум 2.0 се предвижда да е в началото на следващата година. С този ход миньорите ще бъдат заменени от валидатори, които ще заключват Етър в мрежата, за да могат да верифицират транзакции.

 

Coinbase отново е номер 1 по тегления в САЩ

Мобилното приложение на крипто барсата отново се върна на първата позиция по тегления от Apple Store в САЩ. Coinbase споделя челните позиции с Instagram, YouTube и разбира се TikTok. Крипто борсата също е на второ място по тегления в Google Play Store, като на пето място е Square, а Crypto.com на седмо.

Една от причините за значителния ръст може би е, че Coinbase дава достъп до Shiba Inu, която имаше значителен ръст през послдените дни и дори подмина своя предшественик Dogecoin по пазарна капитализация. Борсата поддържа меме койна от септември тази година.

 

Facebook с ново име Meta

Facebook съобщи, че вижда разрастването на бъдещето си в метавърс, като ще смени името си на Meta. Meta ще е името на цялата структера, като отделните приложения като Facebook ще запазят сегашното си название.

Метавърс се възпирема като бъдещето на интернет, в което сегашните сайтове ще бъдат заменени от 3D обстановка и споделение пространства, което ще направи процесите по-въздействащи върху потребителите.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога